در روز جهانی کباب، این غذای مورد پسند، کباب خوشمزه و ریشه های آن را گرامی می داریم و البته بهانه ای برای خوردن تمام کباب های مورد علاقه ی ما
مطلب نیو – ساده ترین و خوشمزه ترین راه برای بزرگداشت روز کباب بیرون رفتن و تست از طعم های خوشمزه ای است که فقط در بهترین کباب ها یافت می شود. همچنین می توانید در خانه خود کبابی ترتیب دهید و از دوستان خود بخواهید انواع کباب های مورد علاقه خود را بیاورند و آنها را تازه سرو کنند!
این روزها مردم همه چیز را روی کباب می گذارند ، از مرغ و سبزیجات گرفته تا تکه های آناناس. هر چیزی را که تصور کنید می توانید روی کباب بگذارید و با چاشنی های پر طعم و مزه از ذغال های دودی تهیه کنید. روزجهانی کباب شما را به خلاقیت و بیرون آوردن بهترین موارد در کباب ترغیب می کند و اجازه دهید سیخ های شما وسیله ای برای خوشمزگی آشپزی شوند.
اگر کسی هستید که اغلب خانه را با هنر کباب درست می کنید ، چرا به دنبال راه هایی نیستید که بتوانید خلاقیت خود را به سطح بالاتری برسانید؟ یکی از مواردی که ما توصیه می کنیم پیر شدن خشک گوشت گاو است. پیر شدن خشک گوشت گاو شما یک روش شگفت انگیز برای افزایش طعم و کیفیت است. زیرا پیری خشک می تواند به خلاص شدن از رطوبت عضله گوشت کمک کند. با این کار طعم قوی تری به گوشت گاو می دهد.
گه میگردم بر آتش هجر کباب
گه سر گردان بحر غم همچو حباب
القصه چو خار و خس درین دیر خراب
گه بر سر آتشم گهی بر سر آب
این تویی تا به خواب می بینم
یا به شب آفتاب می بینم
در دل خویشتن خیال لبت
نمکی بر کباب می بینم
نیست کباب، نکن هوس!
وسمه به خر زدند و بس!!
بوی کباب شنیده ای؟
یا که به چشم دیده ای؟
دل در بدن کباب و مرا دیده تر هنوز
تن غرق آب و آتش و دل پرشرر هنوز
روزی که برم خاستگاری، پدرش بپرسه از خودت تعریف کن میگم:
توانایی اینو دارم که کبابم رو با برنجم همزمان تموم کنم
چه ذوقی کنه پدرزنم، ای جان
عیب از شما نیست که
زبان ما واژه کم دارد…!
اینکه برای پیتزا وکباب هم از واژه ی عشق استفاده میکنید..
اینکه به انواع احساسی که به افراد بخصوص دارید، برچسب عشق میچسبانید!!
طبیعی ست که در حق واژه ی عشق اجحاف شود