طرز تهیه (کیک سیب و دارچین) خوش عطر و بینظیر + نکات مهم کیک پزی

زمان مطالعه: 2 دقیقه

کیک سیب و دارچین یکی از خوش طعم و خوش عطرترین کیک‌هاست که طرفداران بسیار زیادی دارد در ادامه با دستور ویژه ای با ما همراه باشید

 

طرز تهیه (کیک سیب و دارچین) خوش عطر و بینظیر + نکات مهم کیک پزی

 

مطلب نیو – کیک سیب و دارچین یکی از دسرهای همه پسند میباشد که می‌توانید با صرف زمان و هزینه کم این کیک خوشمزه را درست کنید و از طعم آن لذت ببرید. این کیک انتخاب مناسبی برای دورهمی های دوستانه و خانوادگی است.

  طرز تهیه مشکوفی(دنت زعفرانی) + عکس و ترفندهای شیرینی پزی

طرز تهیه (کیک سیب و دارچین) خوش عطر و بینظیر + نکات مهم کیک پزی

 

مواد لازم برای تهیه (کیک سیب و دارچین)

۱-تخم مرغ: چهار عدد
۲-شکر: یک پیمانه
۳-شیر یا آب: یک پیمانه
۴-روغن: یک پیمانه
۵-وانیل: یک سر چاقو
۶-بیکینگ پودر: یک قاشق چایخوری
۷-آرد: دو و نیم پیمانه
۸-سیب متوسط: دو عدد
۹-دارچین: دو قاشق غذاخوری (این مقدار سلیقه ایه و قابل تغییره)
۱٠-گلاب: ۲قاشق غذا خوری

 

طرز تهیه (کیک سیب و دارچین) خوش عطر و بینظیر + نکات مهم کیک پزی

 

طرز تهیه (کیک سیب و دارچین)خوش عطر

ابتدا سیب هارا با رنده درشت رنده بزنید و بهش دارچین و گلاب بزنید و کنار بگذارید.
تخم مرغ ها و شکر و وانیل را میزنیم تا کرم رنگ و کشدار بشود سپس روغن را اضافه کنید و هم بزنید. بعد شیر را اضافه کرده و هم میزنیم بعد آرد و بکینگ پودر را که قبلا سه بار الک کردیم اضافه میکنیم در نهایت سیب های رنده شده را اضافه میکنیم و هم میزنیم و در قالب چرب شده میریزیم.
و به مدت نیم ساعت در دمای۱۸٠ درجه در فر که از قبل گرم شده، میگذاریم.

 

طرز تهیه (کیک سیب و دارچین) خوش عطر و بینظیر + نکات مهم کیک پزی

 

نکات مهم در باره دستور (کیک سیب و دارچین)

میتوانید روی کیک را با سیب های نازک شده و دارچین و شکر تزیین کنید.

مقدار دارچین را میتوان بنا به سلیقه کم یا زیاد کرد.

 

 

طرز تهیه (کیک سیب و دارچین) خوش عطر و بینظیر + نکات مهم کیک پزی

   

لطفا نظرات و پیشنهادات خود را از قسمت دیدگاه ها (پایین صفحه) با ما با اشتراک بگذارید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.