طرز تهیه (کوکی میکری مغزدار) خوشمزه و خوش عطر + نکات مهم شیرینی پزی

زمان مطالعه: 3 دقیقه

یکی از سریع ترین روش های پخت شیرینی می باشد برای روزهایی که شما عجله دارید و یا مهمان فوری آمده شما در عرض سه دقیقه یک شیرینی خوشمزه و راحت خواهید داشت

 

طرز تهیه (کوکی میکری مغزدار) خوشمزه و خوش عطر + نکات مهم شیرینی پزی

مطلب نیو – کوکی میکری در طعم های مختلف درست کنید مانند زعفرانی و یا کاکائو و در طعم های دلخواه تهیه کنید. اگر روزی هوس شیرینی کردید و زمان یا حوصله زیادی برای تهیه نداشتید کوکی میکری را انتخاب کنید تا به سرعت یک شیرینی داشته باشید که خوردن کوکی میکری همراه با چای یا قهوه بسیار دلچسب است.

  طرز تهیه (بستنی سرخ شده) جالب و خوشمزه + نکات مهم دستوری

طرز تهیه (کوکی میکری مغزدار) خوشمزه و خوش عطر + نکات مهم شیرینی پزی

 

مواد لازم جهت تهیه (کوکی میکری مغزدار) خوشمزه

۱-آرد: 1.5 پیمانه
۲-شکر: ۱/۲ پیمانه
۳-روغن مایع: ۱/۲ پیمانه
۴-ماست‏ : ۱/۲ پیمانه
۵-تخم مرغ: ۲ عدد
۶-بیکینگ پودر: ۱ قاشق مربا خوری
۷-وانیل‏: ۱/۲ قاشق چای خوری
۸-نمک: ۱ پنس
۹-پودر کاکائو: ۱-۲ قاشق غذا خوری
۱٠-نوتلا: به مقدار لازم

 

طرز تهیه (کوکی میکری مغزدار) خوشمزه و خوش عطر + نکات مهم شیرینی پزی

 

طرز تهیه (کوکی میکری مغزدار) خوشمزه

آرد و نمک و بکینگ پودر را سه بار الک کنید.تخم مرغ و شکر و وانیل را 5 دقیقه با همزن بزنید تا حجیم و کرم رنگ شود.
روغن و ماست را اضافه کنید و یک دقیقه بزنید.سپس مواد خشک الک شده را اضافه کنید و مخلوط کنید.
مواد را دو قسمت کنید.به یک قسمت پودر کاکائو اضافه کنید.صفحات دستگاه ساندویچ ساز را با برس چرب کنید و برای 8 دقیقه دستگاه را گرم کنید.
سپس داخل هر خانه دستگاه 1 قاشق از مواد بریزید و سریعا در آن خانه پخش کنید و در مرکز 1 قاشق نوتلا قرار دهید و دوباره 1 قاشق از مواد روی آن بریزید و صاف کنید.
در صورت تمایل برای طرح دار کردن کوکی مقداری از مواد سفید و کاکائویی را در کیسه های جداگانه بریزید و سوراخ کوچکی ایجاد کنید و با رنگ مخالف روی کوکی طرح دلخواه را بکشید و درب دستگاه را بسته و برای 5 تا 6 دقیقه اجازه دهید بپزند.سپس چک کنید و در صورت پخته بودن از دستگاه خارج و سرو کنید.

 

طرز تهیه (کوکی میکری مغزدار) خوشمزه و خوش عطر + نکات مهم شیرینی پزی

 

سایر نکات در مورد دستور( کوکی میکری مغزدار) خوشمزه
  • هربار صفحات را چرب کنید و مواد را بریزید.
  • این کوکی نسبتا کم شیرین است.
  • دقت کنید خانه های دستگاه را بیش از حد پر نکنید تا شیرینی به خوبی پف کند و خمیر نشود.
  • بعد از پخت روی توری قرار دهید تا خنک شود و حالت خیس و خمیری به خود نگیرد.
  • میتوانید پودر کاکائو را حذف کنید و از انواع طعم دهنده و اسانس و رنگ مثل هل یا دارچین یا…. استفاده کنید.

 

طرز تهیه (کوکی میکری مغزدار) خوشمزه و خوش عطر + نکات مهم شیرینی پزی

   

لطفا نظرات و پیشنهادات خود را از قسمت دیدگاه ها (پایین صفحه) با ما با اشتراک بگذارید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.