طرز تهیه شیرینی گوش فیل خوشمزه و خانگی + نکات شیرینی پزی

زمان مطالعه: 3 دقیقه

 

شیرینی خوشمزه و لذیذ «گوش فیل» به عنوان یکی از شیرینی های معروف در اصفهان به شمار می آید و همچنین این شیرینی در ماه مبارک رمضان در بسیاری از شیرینی پزی ها و شیرینی فروشی ها تهیه می شود

 

 

مطلب نیو – شیرینی گوش فیل و دوغ به عنوان یکی از خوردنی های اصیل شهر اصفهان به حساب می آید که شما می توانید مغازه ها و سفره خانه های سنتی را در سراسر اصفهان مخصوصاً در اطراف میدان نقش جهان پیدا کنید که این خوراکی خوشمزه را به شما عرضه می کنند

شاید در ابتدا خوردن یک شیرینی با دوغ و اختلاط مزه های شیرین و شور با هم خوشایند نباشد ولی بعد از یک بار خوردن این شیرینی با دوغ،شما هم این شیرینی و دوغ را به دیگران توصیه خواهید کرد

در شروع ماه مبارک رمضان هر ساله تمامی شیرینی فروشی های سراسر کشور شیرینی هایی از قبیل زولبیا،بامیه و گوش فیل را برای مصرف در این ماه مبارک تهیه می‌کنند و این شیرینی ها بسیار مورد علاقه ایرانی ها در این ماه می باشد

 

 

نام گوش فیل

نام گوش فیل شاید به علت شباهت ظاهری آن با گوش فیل است و به علت این شباهت این نام برایش انتخاب شده است همچنین این شیرینی با نام دیگر «برگ بید» نیز شناخته می شود

 

 

 

مواد لازم برای تهیه گوش فیل

 

 

 

طرز تهیه شربت 

برای تهیه شیرینی گوش فیل ابتدا آب را در قابلمه ای کوچک می ریزیم و شکر را نیز به آن می افزاییم و قابلمه را روی حرارت ملایم قرار می دهیم تا شکر در آب حل شود و شربت به جوش بیاید و (سعی کنید شربت را هم نزنید)کمی غلظت پیدا کند.

تا به جوش آمده و تمام شکر حل شود. زعفران، گلاب و آبلیمو را اضافه کنید و پس از چند جوش و کمی غلیظ شدن شربت را از روی حرارت بردارید تا خنک شود.
توجه داشته باشید در زمان افزودن گوش فیل شربت باید ولرم باشد.

 

  دستور پخت (جوجه کباب رولی) مجلسی و بسیار لذیذ + نکات مهم آشپزی

طرز تهیه مواد اولیه شیرینی

دو لیوان شکر را در یک لیوان آب حل کنید به همراه کمی وانیل، هل، زعفران (در صورت تمایل) و گلاب بگذارید روی شعله تا جوش آید و آنقدر بجوشد تا قوام یابد. سپس شربت به دست آمده را کنار بگذارید تا خوب سرد شود.

تخم مرغ، شیر و روغن را با هم مخلوط کنید، سپس ماست و دو قاشق شربت و بیکینگ پودر را اضافه و در آخر به آرامی آرد را بیفزایید، خوب به هم بزنید و با دست ورز دهید تا خمیر گوش فیل آماده شود.

خمیر حاصل شده چسبندگی ندارد. خمیر را شکل یک توپ در بیاورید و روی میز کارتان قرار داده و به وسیله چاقو روی آن دو برش سطحی ایجاد کنید و روی آن را با پلاستیک بپوشانید تا اصطلاحا خمیر استراحت کند. با این کار خمیر نرم تر شده و پهن کردن آن روی میز میسر می شود.

با چاقو نوارهای ۲ سانت می بریم و نوارها را به شکل لوزی برش می دهیم و در روغن داغ قرار می دهیم تا سرخ شوند.گوشفیل ها پف می کنند،آن ها را پس از طلایی شدن بر می گردانیم

تا طرف دیگرشان نیز طلایی شود. پس از آنکه گوشفیل های طلایی شده را از روغن بیرون می آوریم در شربت قرار می دهیم تا جذب آن بالا برود و بعد از ۳۰ ثانیه گوش فیل ها را بیرون می آوریم و در صافی قرار می دهیم تا اضافه شهد آن خارج شود

 

 

   

لطفا نظرات و پیشنهادات خود را از قسمت دیدگاه ها (پایین صفحه) با ما با اشتراک بگذارید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.