طرز تهیه (شله زرد) سنتی خوش طعم و عالی + نکات مهم و کاربردی

زمان مطالعه: 2 دقیقه

در این بخش طرز تهیه (شله زرد) را با بهترین فوت و فون ها به شما آموزش میدهیم و میتوانید به عنوان نذری در بین مردم تقسیم نمایید

 

طرز تهیه (شله زرد) سنتی خوش طعم و عالی + نکات مهم و کاربردی

 

مطلب نیو – شله زرد دسر سنتی و بسیار خوشمزه و شیرین میباشد، که اکثرا آن را به عنوان نذری خورده ایم ، بدون هیچ فنون پیچیده ای میتوانید یک شله زرد خوشمزه و دلچسب را تهیه نمایید.

  طرز تهیه (دونات خانگی) پفکی و شکلاتی + نکات مهم و ویژه شیرینی پزی

طرز تهیه (شله زرد) سنتی خوش طعم و عالی + نکات مهم و کاربردی

 

مواد لازم برای تهیه (شله زرد)

۱-برنج : ۲ لیوان
۲-شکر : ۴ لیوان
۳-گلاب : ۱ لیوان
۴-کره: ۵ الی ۶ قاشق سوپ خوری
۵-خلال بادام: سه چهارم لیوان
۶-آب : ۱۴ الی ۱۶ لیوان
۷-زعفران و هل دم کشیده : به مقدار لازم
۸-دارچین (برای تزئین): به مقدار لازم

 

طرز تهیه (شله زرد) سنتی خوش طعم و عالی + نکات مهم و کاربردی

 

طرز تهیه (شله زرد)

برنج را با آب گرم شستشو بدهید و برای چهار پنج ساعت بگذارید خیس بخورد. آب برنج را خالی کنید بعد آنرا همراه 14 لیوان آب داخل قابلمه بریزید و بگذارید جوش بیاید، سپس حرارت را کم کنید و بگذارید به آرامی بپزد و قوام بیاید.در تمام مدت شله زرد را هم بزنید تا برنج به کف قابلمه نچسبد. هرچه به آخر کار نزدیکتر شویم امکان چسبیدن برنج به ته قابلمه بیشتر میشود.
در نهایت وقتی برنج خوب نرم و له شد زعفران و شکر و گلاب و هل و کره و خلال بادام را اضافه کنید و هم بزنید.
وقتی شله زرد آماده شد نباشد زیاد شل باشد ولی بعد از سرد شدن مقداری سفت تر خواهد شد.

 

طرز تهیه (شله زرد) سنتی خوش طعم و عالی + نکات مهم و کاربردی

 

نکات مهم آشپزی در مورد (شله زرد)
  • اندازه شکر و در واقع شیرین بودن طعم شله زرد به ذائقه افراد بستگی دارد ولی به طور معمول اندازه شکر تقریبا دو برابر اندازه برنج در نظر گرفته میشود.
  • دقت کنید که قبل از باز شدن کامل برنج شکر را به آن اضافه نکنید چون باعث خام ماندن مغز برنج میشود.
  • شله زرد نباید حالت شل داشته باشد حتما بگذارید تا غلیظ شود. اما این نکته راهم در نظر داشته باشید که پس از سرد شدن سفت تر میشود.
  • برای خوشرنگ شدن شله زرد زعفران غلیظ و زیادی نیاز دارید.

 

طرز تهیه (شله زرد) سنتی خوش طعم و عالی + نکات مهم و کاربردی

   

لطفا نظرات و پیشنهادات خود را از قسمت دیدگاه ها (پایین صفحه) با ما با اشتراک بگذارید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.