طرز تهیه (دونات خانگی) پفکی و شکلاتی + نکات مهم و ویژه شیرینی پزی

زمان مطالعه: 3 دقیقه

دونات یک شیرینی بسیار خوشمزه و پرطرفدار است که به‌راحتی می‌توانید آن را در منزل تهیه کنید در ادامه با ما باشید

 

 

طرز تهیه (دونات خانگی) پفکی و شکلاتی + نکات مهم و ویژه شیرینی پزی

 

مطلب نیو – شیرینی دونات خانگی از جمله محبوب ترین شیرینی ها در جهان می باشد که در کشورهای مختلف با دستور تهیه های گوناگون تهیه می شود ، در ادامه با آموزش این دونات خوشمزه با ما همراه باشید.

  طرز تهیه (اسلایس خرمای مدرن) خوشمزه و مجلسی + نکات مهم شیرینی پزی

طرز تهیه (دونات خانگی) پفکی و شکلاتی + نکات مهم و ویژه شیرینی پزی

 

مواد لازم جهت تهیه (دونات خانگی)

۱-آرد سفید : حدود 2لیوان ونیم
۲-خمیر مایه فوری: یک قاشق غذا خوری
۳-شکر : 4قاشق غذاخوری
۴-شیر : یک لیوان
۵-کره : 70 گرم
۶-تخم مرغ : 2 عدد
۷-نمک : نصف قاشق چایخوری
۸-روغن مایع : به میران لازم برای سرخ کردن

 

طرز تهیه (دونات خانگی) پفکی و شکلاتی + نکات مهم و ویژه شیرینی پزی

 

طرز تهیه (دونات خانگی) خوشمزه

ابتدا مواد لازم را بیرون از یخچال میزاریم که هم دمای محیط بشود.شیر ولرم را در ظرفی ریخته و یک قاشق از شکر و خمیر مایه در آن حل می کنیم و درجای تاریک به مدت 10دقیقه میزاریم تا فعال بشود.

تخم مرغ را کمی میزنیم تا از لختگی دربیاد بعد نمک و 3ق شکر و خمیر مایه فعال شده و کره را اضافه کرده کمی هم میرنیم بعد آرد را با قاشق کم کم اضافه میکنیم طی چند مرحله  تا خمیر نرمی حاصل شود .10دقیقه خمیرو ورز بدید سعی کنید چسبناکی خمیر را با ورز دادن روی یک سطح آرد پاشی شده بگیرید . خمیر باید کاملا یکدست شود .

خمیر را در یک کاسه چرب شده قرار داده و روی آن را بپوشانید و درجای گرم بمدت یک ونیم ساعت استراحت دهید تا حجم آن دو برابر شود .

بعد از استراحت، روی سطح آرد پاشی شده خمیر راقرار داده با وردنه خمیرو به قطر یک سانت باز میکنیم وبا کاسه یا دهانه لیوان یا کاتر مخصوص دونات قالب بزنید وبعد یه پارچه روی خمیرها بندازید بازم یکربع استراحت بدید بعد در ظرف گودی روغن فراوان بریزید روغن که داغ شد یه کوچولو از خمیرو امتحانی تو روغن بندازید اگرسریع پف کرد موقع سرخ کردن دونات هاست . دراین صورت کمی شعله را خیلی کم کنید وپیراشکی هارو تند به تند زیرو رو کنید تا پیراشکی ها مغز پخت شوند و داخل شان خام و خمیری نماند .

 

طرز تهیه (دونات خانگی) پفکی و شکلاتی + نکات مهم و ویژه شیرینی پزی

 

سایر نکات در مورد دستور (دونات)
  • به خمیر قاشق، قاشق و تا جایی آرد اضافه کنید تا خمیر نرمی بدست اید و به دست نچسبد.
  • آرد اضافی خمیر شمارا سفت می کند.
  • شکلات را در ظرفی روی بخار کتری آب کنید و برا تزیینات استفاده کنید.

 

 

طرز تهیه (دونات خانگی) پفکی و شکلاتی + نکات مهم و ویژه شیرینی پزی

   

لطفا نظرات و پیشنهادات خود را از قسمت دیدگاه ها (پایین صفحه) با ما با اشتراک بگذارید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.