طرز تهیه (بستنی سرخ شده) جالب و خوشمزه + نکات مهم دستوری

زمان مطالعه: 2 دقیقه

بستنی سرخ شده یکی خوشمزه‌ترین و شگفت انکیز ترین انواع بستنی است درست کردن آن در خانه نیز اصلا کار سختی نیست

 

طرز تهیه (بستنی سرخ شده) خانگی جالب و خوشمزه + نکات مهم دستوری

 

مطلب نیو – بستنی سرخ شده یکی از جالب‌ترین و خلاقانه‌ترین دسرهای چند سال اخیر است که طرفداران بسیاری هم پیدا کرده است و رفته رفته در نقاط مختلف دنیا در کافه‌ها و رستوران‌ها سرو می‌شود

  طرز تهیه مشکوفی(دنت زعفرانی) + عکس و ترفندهای شیرینی پزی

طرز تهیه (بستنی سرخ شده) خانگی جالب و خوشمزه + نکات مهم دستوری

 

طرز تهیه (بستنی سرخ شده)

۱-بستنی وانیلی: ۲ لیوان
۲-کورن فلکس (پودر سوخاری بدون نمک): ۱ لیوان
۳-دارچین: ۱/۲ قاشق چای خوری
۴-پودر نارگیل: ۱/۳ لیوان
۵-شیر: ۱ قاشق چای خوری
۶-تخم مرغ: ۱ عدد
۷-عسل: به مقدار لازم

 

طرز تهیه (بستنی سرخ شده) خانگی جالب و خوشمزه + نکات مهم دستوری

 

طرز تهیه(بستنی سرخ شده)

ابتدا کورن فلکس را داخل کیسه ای بریزید و بکوبید تا خرد شود سپس با پودر نارگیل و پودر دارچین مخلوط کنید.حالا با استفاده از اسکوپ بستنی ها را به شکل گرد قالب بزنید و داخل سینی قرار دهید و حداقل به مدت 1 ساعت در فریزر بگذارید تا سرد و سفت شوند.

سپس تخم مرغ و شیر را مخلوط کنید و با چنگال بزنید تا کف کند ، بستنی ها را از فریزر خارج کنید و به نوبت در تخم مرغ و سپس مخلوط کورن فلکس بزنید و تمام سطح بستنی را خوب بپوشانید و به مدت 3 ساعت داخل فریزر قرار دهید تا خوب سفت شوند.

روغن را داخل ماهیتابه بریزید تا داغ شود سپس بستنی ها را از فریزر خارج کنید و سریع داخل روغن بیندازید تا سرخ شوند ( برای هر بستنی 20 ثانیه زمان کافیست ) ، پس از آماده شدن میتوانید بستنی را همراه با عسل ، خامه ، سس شکلاتی و … سرو کنید.

 

طرز تهیه (بستنی سرخ شده) خانگی جالب و خوشمزه + نکات مهم دستوری

 

نکات مهم در مورد دستور(بستنی سرخ شده)
  • حتما به مقدار معین بستنی ها را در فریزر قرار دهید تا خوب سفت شوند و هنگام سرخ شدن وا نروند.

 

طرز تهیه (بستنی سرخ شده) خانگی جالب و خوشمزه + نکات مهم دستوری

   

لطفا نظرات و پیشنهادات خود را از قسمت دیدگاه ها (پایین صفحه) با ما با اشتراک بگذارید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.