طرز تهیه آش دوغ محلی + نکات ریز آشپزی

زمان مطالعه: 2 دقیقه

کشور ایران به لحاظ گسترش وسعت جغرافیایی و تنوع فرهنگ های مختلف در این سرزمین می تواند خاستگاه ذائقه های مختلف و همچنین فرهنگهای متفاوت در گوشه و کنار آن باشد

 

مطلب نیو – غذاهای سنتی و محلی همیشه جایگاه ویژه خود را در فرهنگ های مختلف سراسر ایران حفظ کرده اند و برخی از این غذاهای سنتی به لحاظ طعم و مزه در اکثر نقاط کشور تهیه می شود و به عنوان یک غذای رایج معرفی می شوند

آش دوغ یکی از غذاهای سنتی فرهنگ آذربایجان به حساب می آید که در شهرهای همچون اردبیل و آذربایجان تهیه می‌شود و به علت طعم خوب و خاصی آن هم اکنون در سراسر ایران در استان های غربی کشور درست میشود،این غذا که به عنوان یک غذای سنتی و سالم شناخته می شود از انواع سبزیجات معطر و محلی و همچنین حبوباتی از قبیل نخود و لوبیا درست می شود

این آش همچنین در ماه مبارک رمضان به عنوان یکی از محبوب ترین غذاها برای سحر و افطار تهیه می شود و به علت خواص خوبی که دارد می تواند در حفظ سلامتی روزه داران موثر باشد

 

 

 

مواد لازم برای تهیه آش دوغ

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

طرز تهیه آش دوغ

 

 

 

 

   

لطفا نظرات و پیشنهادات خود را از قسمت دیدگاه ها (پایین صفحه) با ما با اشتراک بگذارید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.