شانزدهم ژانویه ( بیست و ششم دی ماه ) به عنوان روز جهانی غذاهای پرادویه و تند نامگذاری شده تا تندترین روز سال تو تقویم باشه
شانزدهم ژانویه ( بیست و ششم دی ماه ) به عنوان روز جهانی غذاهای پرادویه و تند نامگذاری شده تا تندترین روز سال تو تقویم باشه
مطلب نیو – مصرف غذا های تند و تیز از گذشته در بسیاری از فرهنگ ها رواج داشته ، شاید یکی از اصلی ترین دلایل اون اعتقاد برخی از مردم به کشته شدن باکتری ها تو مواد غذایی، با مصرف ادویه های تند، باشه . ادویهها عصاره طبیعتاند، عصارههایی که با طعم و رنگشان قلب و روح ما را لمس میکنند. اما از میان همه ادویهها فلفل راه مستقیم قلب را پیدا کرده است که بهراحتی اشک ما رو در میاره. شاید براتون جالب باشه که در دوران امپراطوری رم باستان فلفل به قیمت طلا مبادله می شده.
خیلی از مردم عاشق غذاهای تند و پر فلفل هستند، تو ایران هم جنوبی ها و غذاهاشون نماینده بارز غذاهای تند و فلفلی هستند. به خاطر وجود این غذا ها و طرفدارانش هست که ما در تقویم یک روز به نام روز جهانی غذاهای تند داریم. این روز فرصتی بی بدیل برای دوستداران غذاهای پر ادویه است؛ عاشقان غذا های تند تو این روز با پختن و خوردن غذا های تند این روز رو جشن میگیرند.
سلامتی همه جنوبی های گرم و صمیمی