کباب تابه ای یکی از محبوب ترین کباب های خانگی در منازل ایرانیها میباشد در ادامه با آموزش ساده این کباب با ما باشید
مطلب نیو – دلیل محبوبیت کباب تابه ای این است که دستور پخت بسیار آسانی دارد و همه می توانند آنرا در منزل تهیه کنند و همچنین طعم بسیار خوبی دارد. شما می توانید به راحتی کباب تابه ای را در فر یا روی گاز و یا حتی در سولاردام نیز تهیه کنید.
مواد لازم جهت پخت (کباب تابه ای)
۱- گوشت چرخ کرده مخلوط :نیم کیلو
۲- پیاز رنده شده :2 عدد درشت
۳- گوجه: به مقدار دلخواه
۴- نمک، ادویه، فلفل،گلپر،سماق :به میزان کافی
۵- زعفران دم کشیده: میزان دلخواه
۶- روغن :به اندازه کافی
طرز پخت (کباب تابه ای)
ابتدا گوشت چرخ شده و پیاز رنده شده(نیاز نیست آبش رو بگیرید)، نمک و سماق وگلپر وفلفل سیاه رو اضافه میکنیم و خوب باهم ورز میدیم، بعد توی ظرفی که مربع با مستطیل باشه کمی روغن میزنیم و مواد رو با قطر یکی دوسانت پهن میکنیم و با چاقو اون رو شبیه کباب برش میزنیم و روش خطوط موازی میندازیم.
گوجه ها رو حلقه میکنید و کنار کباب ها میگذارید.
در نهایت کباب هارو توی فر با دمای200درجه میزاریم تا بپزن.
وقتی آب توی ظرف کم شد و کباب ها پخته شدن و میتونیم کمی زعفران روی کباب ها بزنید و گریل رو میزنیم تا کباب ها خوشرنگ بشن.مواظب باشید کباب آبدار باشه و خشک نشه(بستگی به ذائقه خودتون داره)
نکات در مورد دستور (کباب تابه ای)
- این مقدار برای ۴نفر کافی میباشد میتونید مواد رو بنابر تعداد کم و زیاد کنید.
- حتما مواد رو خوب ورز بدین تا منسجم و چسبناک بشه وگرنه کباب ترک میزنه.
- به دلخواه خودتون می توانید کمی فلفل سبز نیز در کنار کباب تابه ای سرخ کنید.