گرفتار شدن صدها خودرو در محور مشهد به تربت بر اثر کولاک شدید + فیلم حادثه
گرفتار شدن صدها خودرو :در حال حاضر به علت بارش شدید برف و کولاک در محور مشهد به تربت صدها خودرو و مسافر در برف و کولاک گرفتار شده اند و نیروهای امدادی و راهور و ترابری در تلاش برای آزاد سازی خودروهای گرفتار و پاکسازی و شن ریزی محور ها برای بازگشایی محور و تردد مجدد خودروها می باشند.
براساس توصیه های پلیس ناجا و راه و ترابری برای عبور از محورهای برف گیر باید لزوم احتیاط در نظر گرفته شود و از تردد ها و مسافرت های غیر ضروری در این فصل و در زمان بارش های برف و و ایجاد کولاک خودداری گردد.
در صورت تردد در این محورها باید با همراه داشتن لوازم ضروری در فصل زمستان از قبیل زنجیر چرخ و پوشاک و لوازم گرمایشی و همراه داشتن مواد غذایی لازم ضروری می باشد.
گرفتار شدن صدها خود رو در برف وکولاک
بر اساس اعلام راهداری و اداره حمل و نقل استان خراسان این محور به علت بارش شدید برف و لغزندگی جاده و کاهش دید بصورت بسته می باشد و گزارش ها حاکی از تلاش نیروهای امدادی و جاده ای برای بازگشایی محور را دارد ولی تا این لحظه از تردد وسایل نقلیه در این محور جلوگیری به عمل آمده است.