پشت پرده غذا های ارزان قیمت (استفاده از سنگدان مرغ تا گوشت قورباغه)

زمان مطالعه: 2 دقیقه

پشت پرده غذا های ارزان قیمت (استفاده از سنگدان مرغ تا گوشت قورباغه؟)

 

 آقای بهادر حاجی محمدی بازرس انجمن بهداشت و ایمنی مواد غذایی ایران در یک برنامه در شبکه سوم سیما در خصوص پشت پرده غذاهای موجود در بازار توضیح داد. ایشان ذکر  کردند که اصولا غذاهایی مثل چلوکباب کوبیده که پرسی 8000 تومان یا بعضی چلوخورشت ها با قیمت پرسی 4000 توماندر برخی غذاخوری ها ارائه میگردند و متاسفانه براساس عدم تطابق با نرخ مواد اولیه این غذا ها با قیمت ارائه آنها به مشتری ها نشان از عدم کیفیت اینگونه غذاهای ارائه شده در برخی رستوران ها یا غذاخوری ها دارد.
غذاهای ارزان

 

توضیحات بهادر حاجی محمدی بازرس انجمن بهداشت و ایمنی:

آقای بهادر حاجی محمدی بازرس انجمن بهداشت و ایمنی مواد غذایی ایران در یک برنامه در شبکه سوم سیما در خصوص پشت پرده غذاهای موجود در بازار توضیح داد.

 

داستان غذاهای ارزان قیمت  چیست؟

ایشان ذکر  کردند که اصولا غذاهایی مثل چلوکباب کوبیده که پرسی 8000 تومان یا بعضی چلوخورشت ها با قیمت پرسی 4000 تومان در برخی غذاخوری ها ارائه میگردند و متاسفانه براساس عدم تطابق با نرخ مواد اولیه این غذا ها با قیمت ارائه آنها به مشتری ها نشان از عدم کیفیت اینگونه غذاهای ارائه شده در برخی رستوران ها یا غذاخوری ها دارد.

براساس قیمت تمام شده یک پرس چلوکباب کوبیده ارزان قیمت میتوان انتظار داشت که در تهیه آن از سنگدان مرغ و سویا و همچنین برنج های بی کیفیت هندی برای کاهش قیمت آنها استفاده شده است.

ایشان درخصوص برخی شایعات در خصوص وجود گوشت قورباغه در چلوکباب های ارائه شده در شهرستان مرودشت استان فارس ،این خبر را شایعه و دروغ بیان کرد ند و نتیجه بازرسی عوامل انتظامی و قضایی نیز این موضوع را تائید می کند.

در ادامه حاجی محمدی در خصوص عدم رعایت بهداشت در برخی مراکز غذاخوری و احتمال بروز بیماری ها هشدار داد و از مردم خواست که به رعایت بهداشت در غذاخوری ها توجه داشته باشند.

 

 
 

لطفا نظرات و پیشنهادات خود را از قسمت دیدگاه ها (پایین صفحه) با ما با اشتراک بگذارید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *