پادشاه تایلند با 20 زن در هتلی مجلل در آلمان خود را قرنطینه کرد + عکس

زمان مطالعه: < 1 دقیقه

«ماها واجیرالونکورن» پادشاه تایلند بعد از اخذ مجوز از دولت آلمان خود را به همراه ۲۰ زن شامل همسر ها و اهالی حرمسرای خود در هتل مجلل “گراند هتل ساننبیکل” در آلمان قرنطینه کرد

 

 

مطلب نیو – طبق اخبار منتشر شده پادشاه تایلند ابتدا قصد داشته که به همراه ۱۱۹ نفر از همراهان نزدیک خود در این هتل قرنطینه شود که به علت احتمال ابتلای آنها به بیماری کرونا از حضور آنها جلوگیری شد و تنها به او و بیست زن اجازه حضور در گرند هتل را دادند.

بعد از انتشار خود قرنطینه گیی پادشاه تایلند در یک هتل مجلل در کشور آلمان بسیاری از مردم تایلند با ابراز خشم و ناراحتی نسبت به این خبر منتشر شده با یک هشتک با نام  «چرا به شاه نیاز داریم» در فضای مجازی به این خبر واکنش نشان دادند.

طبق قوانین کشور تایلند صحبت کردن بر علیه پادشاه این کشور جرم محسوب می شود و مطابق قوانین این کشور با افراد خاطی برخورد می گردد.

 

 

   

لطفا نظرات و پیشنهادات خود را از قسمت دیدگاه ها (پایین صفحه) با ما با اشتراک بگذارید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.