مرگ چهار زن بصورت همزمان در بیمارستان اهواز
در روز 25 شهریور در اهواز به دلیل افت و نوسانات شدید و درنتیجه قطعی برق در بیمارستان اهواز 4 زن بالای 70 سال که در بخش مراقبت های ویژه بستری بودند به علت نامشخصی فوت کردند.
بر اساس شنیدها به علت این نوسانات برق و قطع برق ژنراتورهای بیمارستان دیر به کار افتاده یا کلا از سرویس خارج شده اند و در نتیجه به علت قطعی برق و از کار افتادن دستگاه های تنفسی این چهار زن با مشکل روبرو شده و حتی عمل احیا قلبی ریوی هم باعث نجات آنها نگردید و هر چهار نفر جان سپردند.
مسئولان و کارشناسان هنوز به طور قطع این علت را برای مرگ این چهار زن تایید نکرده اند و تا روشن شدن دقیق علت این موضوع و بررسی کارشناسان از اضهار نظر در این خصوص خودداری کرده اند.
رئیس بیمارستان در پاسخ به خبرنگاران:روز دوشنبه به علت بارش های شدید در استان و شهر خوزستان و در نتیجه نوسانات شدید برق و قطعی آن در یکی از بخش های (آی سی یو ) دچار مشکل شدیم و این قطعی برق باعث بروز مشکلاتی در این بخش شد.
کارشناسان قضایی و دانشگاه علوم پزشکی و کارشناسان پزشکی قانونی در حال حاضر درحال بررسی موضوع هستند و نتیجه این تحقیقات به زودی منتشر خواهد گردید.