طرز پخت (میگو سوخاری) ترد رستورانی با سس تارتار + نکات ویژه پخت

زمان مطالعه: 3 دقیقه

میگو پفکی سوخاری از جمله لذیذترین و پرطرفدارترین طرز تهیه انواع غذا با میگو میباشد در ادامه با دستور ویژه با ما همراه باشید

 

 

طرز پخت (میگو سوخاری) ترد رستورانی با سس تارتار + نکات ویژه پخت

 

مطلب نیو – میگو سوخاری را حتی بچه‌ها و کسانی که غذای دریایی دوست ندارند می‌پسندند.در ادامه مطلب با دستور ویژه میگو سوخاری و همچنین طرز تهیه سس تارتار به عنوان سس مخصوص میگو پفکی با ما همراه باشید.

  دستور پخت (خوراک قارچ و میگو) لذیذ و خوشمزه + نکات ویژه آشپزی

طرز پخت (میگو سوخاری) ترد رستورانی با سس تارتار + نکات ویژه پخت

 

مواد لازم جهت پخت (میگو سوخاری)

۱-میگو پاک شده: ۳٠٠گرم
۲-تخم مرغ: ۲عدد
۳-زعفران دم کشیده: به مقدار لازم
۴-پیازمتوسط: ۱عدد
۵-آرد سوخاری: به مقدار لازم
۶-نمک، فلفل: مقدار لازم
۷-آبلیمو: ۲قاشق غذاخوری

 

طرز پخت (میگو سوخاری) ترد رستورانی با سس تارتار + نکات ویژه پخت

 

طرز پخت (میگو سوخاری)رستورانی

به میگوها نمک و زعفران بزنید تا بخورد میگوها برود بعد پیاز و آبلیمو و فلفل سیاه بزنید و در یخچال چند ساعت استراحت دهید. سپس در ظرفی تخم مرغ و زعفران و نمک را مخلوط کنید و توی ظرف دیگه آردسوخاری بریزید.
میگو هارو اول توی مخلوط تخم مرغ بزنید بعد توی آرد سوخاری بغلطونید، میتونید دوبار اینکارو تکرار کنید در نهایت در ظرف کوچک گود پر از روغن داغ سرخ کنید. لازم نیس بزارید خیلی زیاد سرخ بشن چون میگوها با پخته شدن زیاد سفت خواهند شد.

 

طرز پخت (میگو سوخاری) ترد رستورانی با سس تارتار + نکات ویژه پخت

 

طرز تهیه (سس تارتار)

دوقاشق سس سفید و یک قاشق سس قرمزو یه لیموترش کوچیک و نمک و فلفل و خیارشور خورد شده و یه حبه سیر کوچیک رنده شده و مقداری شوید رو باهم مخلوط کنید. به همین سادگی یه سس خوشمزه در کنار میگو سوخاری دارید.

 

طرز پخت (میگو سوخاری) ترد رستورانی با سس تارتار + نکات ویژه پخت

 

نکات ویژه در مورد دستور (میگو سوخاری)
  • برای سرخ کردن میگو ها حرارت را متوسط بگذارید تا روغن و میگوها نسوزد.
  • اندازه روغن داخل تابه باید طوری باشد که روی میگوها را بگیرد.پس از تابه کوچک استفاده کنید.
  • برای اینکه میگوها ترد و پفکی شوند آن ها را زیاد سرخ نکنید.
  • میگوها را پس از سرخ کردن بر روی دستمال کاغذی و یا داخل صافی بریزید تا روغن اضافی گرفته شود.

طرز پخت (میگو سوخاری) ترد رستورانی با سس تارتار + نکات ویژه پخت

   

لطفا نظرات و پیشنهادات خود را از قسمت دیدگاه ها (پایین صفحه) با ما با اشتراک بگذارید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.