طرز پخت (مرغ زعفرانی رستورانی) ویژه و لذیذ + تصاویر و ترفندهای آشپزی

زمان مطالعه: 3 دقیقه

چلو مرغ زعفرانی رستورانی از غذاهای خوشمزه و پرطرفدار است که تقریبا در هر مهمانی و جشن و مراسمی ایرانی سرو می شود

 

 

طرز پخت (مرغ زعفرانی رستورانی) ویژه و لذیذ +تصاویر و ترفندهای آشپزیپ

 

مطلب نیو – طرز پخت این غذای خوشمزه روش ها و تکنیک های خاص خود را دارد و به خصوص برای کسانی که برای مهمانی خود دنبال غذایی ویژه میکردند مناسب است در ادامه با روش پخت این غذای فوق العاده با ما همراه باشید.

  طرز پخت (سماق پلو) سنتی و بسیار خوشمزه + نکات مهم و ویژه آشپزی

طرز پخت (مرغ زعفرانی رستورانی) ویژه و لذیذ +تصاویر و ترفندهای آشپزی

 

مواد لازم جهت پخت(مرغ زعفرانی رستورانی)

۱-مرغ : دو تیکه ران
۲-پیازبزرگ : یک عدد
۳-زعفران دم کشیده غلیظ: به مقدار لازم
۴-نمک، فلفل، زردچوبه: به مقدار لازم
۵-هویج تکه شده: یک عدد متوسط

 

طرز پخت (مرغ زعفرانی رستورانی) ویژه و لذیذ +تصاویر و ترفندهای آشپزی

 

طرز تهیه(مرغ زعفرانی رستورانی)

ابتدا مقداری روغن و زردچوبه و فلفل سیاه و نمک رو توی قابلمه مخلوط میکنیم و مرغ هارو توش میچینیم تا حسابی سرخ بشن بعد توی ظرف جدا پیاز رو خوووب سرخ میکنیم تا طلایی رنگ بشه،و به مرغها اضافه میکنیم در نهایت زعفران غلیظ و هویج را به مرغ ها اضافه میکنیم و مقداری آبجوش میریزیم.
نکته: خیلی زیاد آب نریزید چون درنهایت باید مرغ با یه سس غلیظ باقی بمونه و همچنین خیلی کم هم نریزید چون توی ۱ساعت مرغها باید پخته بشن و حین پختن آب اضافه نکنید.
بعد از یک ساعت پخت، مرغ ها به این رنگ زیبایی که میبیند در میاد و یه غذای فوق العاده خواهید داشت.
درکنار مرغ ها یک چلوی زعفرانی ویژه نیز سرو کنید تا از طعم بینظیر غذا لذت ببرید.
نوشجان

 

طرز پخت (مرغ زعفرانی رستورانی) ویژه و لذیذ +تصاویر و ترفندهای آشپزی

 

نکات و ترفندهای دستور پخت (مرغ زعفرانی رستورانی)
  • این مقدار دستور برای دو نفر کافی است و با توجه به میزان مورد نیاز میتوانید مقدار را کم یا زیاد کنید.
  • در این دستور رب گوجه استفاده نمی شود این مدل مرغ بیشتر در رستوران ها سرو می شود.
  • برای داشتن چلو زعفران قالبی، برنج پخته شده را به دو قسمت ساده و زعفرانی تبدیل می کنیم سپس در قالب های پلاستیکی طرحدار، ابتدا برنج زعفرانی را ریخته و فشرده می کنیم سپس برنج سفید را ریخته و فشرده می سازیم و در ظرف سرو برمیگردانیم و با زرشک تزیین میکنیم.

 

 

طرز پخت (مرغ زعفرانی رستورانی) ویژه و لذیذ +تصاویر و ترفندهای آشپزی

 
 

لطفا نظرات و پیشنهادات خود را از قسمت دیدگاه ها (پایین صفحه) با ما با اشتراک بگذارید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *