طرز پخت (جامبو شلز) گرم بسیار خوشمزه و مجلسی + نکات مهم آشپزی

زمان مطالعه: 3 دقیقه

جامبو شلز یا پاستا صدفی نوعی از پاستا هست که اندازه ی بزرگی دارد و میتوان داخل آن را با مواد میانی مختلفی پر کرد و به عنوان فینگر فود در مجالس استفاده کرد

 

طرز پخت (جامبو شلز) گرم بسیار خوشمزه و مجلسی + نکات مهم آشپزی

 

مطلب نیو – این غذا را معمولا به دو شیوه سرد و گرم میشود سرو کرد، جامبو شلز سرد با انواع مواد مخصوص سالاد مثل سالاد ماکارونی یا سالاد الویه پر میشود و در ادامه با دستور جامبو شلز گرم با ما باشید.

  دستور پخت (اکبرجوجه) اصیل شمالی، لذیذ و خوشمزه+نکات ویژه آشپزی

طرز پخت (جامبو شلز) گرم بسیار خوشمزه و مجلسی + نکات مهم آشپزی

 

مواد لازم برای پخت (جامبو شلز گرم)خوشمزه

۱-ماکارونی جامبو شلز: ۱ بسته
۲-گوشت چرخ کرده : ۲۵۰ گرم
۳-جعفری: ۵۰ گرم
۴-فلفل دلمه ای : ۱ عدد
۵-رب گوجه ‌فرنگی : ۳ قاشق غذا خوری
۶-روغن مایع : به مقدار لازم
۷-پنیر پیتزا: ۱ بسته
۸-نمک و فلفل و زرد چوبه : به مقدار لازم
۹-دارچین ،ادویه کاری،آویشن،زنجبیل: به مقدار لازم
۱٠-ژامبون: مقدار لازم
۱۱-قارچ خرد شده: مقداری

 

طرز پخت (جامبو شلز) گرم بسیار خوشمزه و مجلسی + نکات مهم آشپزی

 

طرز پخت(جامبو شلز گرم)خوشمزه

ابتدا در یک قابلمه آبجوش مقداری نمک و روغن میریزیم ,جامبوها رو داخل قابلمه آب در حال جوش میریزیم و بعد از 10دقیقه آبکش میکنیم.روش حتما آب سرد میریزیم که به هم نچسبد
یه پیاز رو نگینی خرد کرده و داخل روغن سرخ میکنیم,و گوشت چرخ کرده رو اضافه کرده و تفت میدیم و مرتب هم میزنیم بعدزردچوبه,فلفل,دارچین,زنجبیل,ادویه کاری,آویشن و نمک رو به میزان کم و لازم و دلخواه اضافه میکنیم و خوب گوشت رو تفت میدیم تا مزه دار بشه. یه قاشق رب به مواد اضافه کرده و تفت میدیم تا رب رنگ باز کند.جعفری و فلفل دلمه ایه خرد شده وقارچ رو هم اضافه کرده و مواد رو هم میزنیم,بعد از اینکه جعفری و فلفل دلمه ای از حالت خامی دراومد,کمی آبلیمو و آب اضافه کرده و میگذاریم چند دقیقه بپزه.
مایه ی گوشتی رو که آماده کردیم با یه قاشق کوچیک داخل جامبو ها ریخته و به میزان دلخواه روش پنیرپیتزا میریزیم, و به مدت 10 دقیقه داخل فر با دمای180 درجه سانتیگراد میذاریم.چند دقیقه آخر گریل بالایی فر رو روشن میکنیم تا پنیر پیتزاها آب و برشته بشه

 

طرز پخت (جامبو شلز) گرم بسیار خوشمزه و مجلسی + نکات مهم آشپزی

 

نکات مهم درمورد دستور (جامبو شلزگرم)
  • ژامبون را به انتخاب خود میتوانید کم و زیاد کنید.
  • میتوانید روی جامبو ها یه سس از رب سرخ شده همراه با ادویه و آبلیمو بریزید تا خشک نشود.

 

طرز پخت (جامبو شلز) گرم بسیار خوشمزه و مجلسی + نکات مهم آشپزی

 
 

لطفا نظرات و پیشنهادات خود را از قسمت دیدگاه ها (پایین صفحه) با ما با اشتراک بگذارید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *