کیک خیس شکلاتی از کیک های بسیار محبوب و خوشمزه ای است که طرفداران زیادی دارد در ادامه با دستور فوق العاده با ما همراه باشید
مطلب نیو – کیک خیس شکلاتی بافت بسیار نرم و تردی دارد و تهیه کیک شکلاتی نیز ساده است و به راحتی می توانید در خانه کیک شکلاتی خیس درست کنید.
مواد لازم جهت تهیه (کیک خیس شکلاتی) براونی
۱-شکر : ۱ پیمانه
۲-روغن : ۳/۴ پیمانه
۳-آرد : ۲پیمانه سرخالی
۴-شیر: ۱/۵ پیمانه
۵-تخم مرغ درشت : ۳ عدد
۶-بکینگ پودر : ۱قاشق غذاخوری
۷-وانیل : ۱ قاشق چایخوری
۸-پودر کاکائو : ۴قاشق غذاخوری(بستگی به پودر کاکائوتون که تیره یا روشن باشه)
طرز تهیه (کیک خیس شکلاتی) براونی
آرد با وانیل و بکینگ پودر را باهم دو تا سه بار الک کنید و کنار بزارید.
شکر و شیر و روغن مایع و پودر کاکائو رو با همزن بزنید بعد یک لیوان از این مایع بردارید کنار بذارید(برای آخر کار)
بعد تخم مرغ را اضافه کنید و با همزن بزنید و در نهایت مخلوط آرد رو اضافه کنید و با لیسک یا قاشق هم بزنید تا یکدست شود.
ظرف مورد نظر رو چرب کنید و کمی آرد بپاشید و مواد رو بریزیدو در فر 170 درجه به مدت 30 الی 35 دقیقه بپزید.
در همون ظرف کیک را برش بزنید و اون یک لیوان سس شکلاتی که نگه داشته بودید رو روی تمام سطح کیک بریزید و حدودا ۲ساعت صبر کنید تا کیک کاملا خنک شود.
بعد از ظرف خارج کنید و در ظرف سرو بچینیدو نوش جان کنید.
نکات مهم در مورد دستور (کیک شکلاتی) براونی
- سعی کنید از پودر کاکائو تیره (تُرک) استفاده کنید تا کیک تیره تر و خوش طعم تر شود.
- هنگام اضافه کردن آرد به مخلوط زیاد آن را هم نزنید تا پف کیک نخوابد.
- فر حتما از قبل گرم شده باشد.
- قبل از ۱۵ دقیقه برای چک کردن کیک در فر را باز نکنید.
- بعد از ۳۰ دقیقه با یک خلال دندان پخته شدن را چک کنید.