طرز تهیه کیک خیس شکلاتی (براونی) کافی شاپی + نکات ویژه کیک پزی

زمان مطالعه: 2 دقیقه

کیک خیس شکلاتی از کیک های بسیار محبوب و خوشمزه ای است که طرفداران زیادی دارد در ادامه با دستور فوق العاده با ما همراه باشید

 

طرز تهیه کیک خیس شکلاتی (براونی) کافی شاپی + نکات ویژه کیک پزی

 

مطلب نیو – کیک خیس شکلاتی بافت بسیار نرم و تردی دارد و تهیه کیک شکلاتی نیز ساده است و به راحتی می توانید در خانه کیک شکلاتی خیس درست کنید.

  طرز تهیه (کیک عصرانه دورنگ) اسفنجی و خوشمزه +نکات مهم کیک پزی

طرز تهیه کیک خیس شکلاتی (براونی) کافی شاپی + نکات ویژه کیک پزی

 

مواد لازم جهت تهیه (کیک خیس شکلاتی) براونی

۱-شکر : ۱ پیمانه
۲-روغن : ۳/۴ پیمانه
۳-آرد : ۲پیمانه سرخالی
۴-شیر: ۱/۵ پیمانه
۵-تخم مرغ درشت : ۳ عدد
۶-بکینگ پودر : ۱قاشق غذاخوری
۷-وانیل : ۱ قاشق چایخوری
۸-پودر کاکائو : ۴قاشق غذاخوری(بستگی به پودر کاکائوتون که تیره یا روشن باشه)

 

طرز تهیه کیک خیس شکلاتی (براونی) کافی شاپی + نکات ویژه کیک پزی

 

طرز تهیه (کیک خیس شکلاتی) براونی

آرد با وانیل و بکینگ پودر را باهم دو تا سه بار الک کنید و کنار بزارید.
شکر و شیر و روغن مایع و پودر کاکائو رو با همزن بزنید بعد یک لیوان از این مایع بردارید کنار بذارید(برای آخر کار)
بعد تخم مرغ را اضافه کنید و با همزن بزنید و در نهایت مخلوط آرد رو اضافه کنید و با لیسک یا قاشق هم بزنید تا یکدست شود.
ظرف مورد نظر رو چرب کنید و کمی آرد بپاشید و مواد رو بریزیدو در فر 170 درجه به مدت 30 الی 35 دقیقه بپزید.
در همون ظرف کیک را برش بزنید و اون یک لیوان سس شکلاتی که نگه داشته بودید رو روی تمام سطح کیک بریزید و حدودا ۲ساعت صبر کنید تا کیک کاملا خنک شود.
بعد از ظرف خارج کنید و در ظرف سرو بچینیدو نوش جان کنید.

 

طرز تهیه کیک خیس شکلاتی (براونی) کافی شاپی + نکات ویژه کیک پزی

 

نکات مهم در مورد دستور (کیک شکلاتی) براونی
  • سعی کنید از پودر کاکائو تیره (تُرک) استفاده کنید تا کیک تیره تر و خوش طعم تر شود.
  • هنگام اضافه کردن آرد به مخلوط زیاد آن را هم نزنید تا پف کیک نخوابد.
  • فر حتما از قبل گرم شده باشد.
  • قبل از ۱۵ دقیقه برای چک کردن کیک در فر را باز نکنید.
  • بعد از ۳۰ دقیقه با یک خلال دندان پخته شدن را چک کنید.

 

طرز تهیه کیک خیس شکلاتی (براونی) کافی شاپی + نکات ویژه کیک پزی

   

لطفا نظرات و پیشنهادات خود را از قسمت دیدگاه ها (پایین صفحه) با ما با اشتراک بگذارید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.