طرز تهیه (پای سیب خانگی) خوشمزه و معطر + نکات مهم کیک پزی

زمان مطالعه: 2 دقیقه

یکی از رایج‌ترین و پرطرفدارترین شیرینی‌های دنیا، پای سیب است، پای سیب را می توانید به عنوان میان وعده و دسر، سرو کنید

طرز تهیه (پای سیب خانگی) خوشمزه و معطر + نکات مهم کیک پزی

 

مطلب نیو – پای سیب یکی از کیک های خوشمزه و خوش طعم می باشد. اگر پای سیب خوشمزه وخوش طمع مانند قنادی ها میخواهید پیشنهاد میکنم حتما با این دستور درست کنید.

  طرز تهیه (کیک عصرانه دورنگ) اسفنجی و خوشمزه +نکات مهم کیک پزی

طرز تهیه (پای سیب خانگی) خوشمزه و معطر + نکات مهم کیک پزی

مواد لازم جهت تهیه (پای سیب) خانگی

۱-سیب: ۱عدد
۲-آرد: یک و نیم لیوان
۳-شکر: ٣/۴لیوان
۴-ماست: ١/٢لیوان
۵-روغن مایع: ١/۴لیوان
۶-کره: ١/۴لیوان (تو دمای محیط بزارید تا نرم شه )
۷-تخم مرغ: ٢عدد
۸-بکینگ پودر: ١ق مربا خوری
۹-وانیل: اندازه نوک چاقو
۱٠-دارچین: ١ق غ
۱۱-پودر قند: ٢ق غ

 

طرز تهیه (پای سیب خانگی) خوشمزه و معطر + نکات مهم کیک پزی

طرز تهیه(پای سیب) خانگی

ابتدا پوست سیب را بگیرید و برش حلقه ای بزنید
حالا پودر قند و دارچین رو روش بپاشید. حالا کف قالب مورد نظر رو با روغن جامد کاملا چرب کنید و کنار بگذارید.
سفیده های تخم مرغ را ۵ دقیقه میزنیم تا کاملا پف کنه و با برگرداندن ظرف نریزه بعد آن را در یخچال میگذاریم و شکر +زرده تخم مرغ +وانیل رو مخلوط کردم و با همزن برقی ۵دقیقه کاملا زدم تا کرمی شود
سپس ماست رو اضافه کنید و دوباره هم بزنیدو بعد روغن مایع و کره رو هم اضافه کنید.
و حالا آرد و بکینگ پودر که قبلا دوبار الک کردیم رو به مایه کیک کم کم اضافه کنید و با لیسک بصورت دورانی هم بزنید
و بعد سفیده رو به ارامی به مایه کیک اضافه کنید و به ارامی هم بزنید
سپس مقداری از این مایه کیک رو به آرامی درون قا لب مافین ریخته و یه ردیف از حلقه های سیب رو روش بچینید و بعد مجددا روی سیب مقداری از مایه کیک رو بریزید.
و درون فر با حرارت ١٧۵و بمدت ٢٠دقیقه بگذارید.

 

طرز تهیه (پای سیب خانگی) خوشمزه و معطر + نکات مهم کیک پزی

سایر نکات مهم در مورد دستور (پای سیب) خانگی

این پای ها را میتوان در قالب مافین و یا قالب کیک درست کرد.
حواستون باشه موقع اضافه کردن سفیده خیلی هم مزنید تا پفش نخوابه.

 

طرز تهیه (پای سیب خانگی) خوشمزه و معطر + نکات مهم کیک پزی

 
 

لطفا نظرات و پیشنهادات خود را از قسمت دیدگاه ها (پایین صفحه) با ما با اشتراک بگذارید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *