آخرین خبرها
خانه / سبک زندگی / آشپزی / طرز تهیه و نحوه پخت حلوای ساده مجلسی + نکات ریز آشپزی

طرز تهیه و نحوه پخت حلوای ساده مجلسی + نکات ریز آشپزی

حلوا به عنوان یکی از غذاهای خاص و خوشمزه می باشد که از قرن ها پیش بر طبق یک دستورالعمل خاص درست می شود،این غذای خوراکی به عنوان یکی از محبوب ترین غذاهای تاریخ اسلام نیز محسوب می شود

 

مطلب نیو – حلوا با تفت دادن آرد گندم با روغن و شیره یا شربت و افزودن برخی از خلال های مغزه به آن درست می شود،این غذا دارای تاریخچه ای غنی است و حتی قبل از ورود اسلام به ایران در ادوار مختلف درست شده همچنین این غذا به عنوان یکی از خوراک های معروف در کشورهای عربی محسوب می شود و در هر چهار زبان عربی،فارسی،ترکی و اردو با همان لحظه حلوا به کار برده می شود

حلوا به صورت یک شیرینی و غذای خوش طعم در بسیاری از مراسم های خاص از قبیل مراسم مذهبی،اعیاد مختلف و همچنین در طول ماه مبارک رمضان پخت می شود

این غذا به عنوان یکی از مواد غذایی که در طب سنتی برای جبران گرمای بدن به بسیاری از افرادی که دارای طبع سرد میباشند توصیه می شود همچنین حلوا  یکی از محبوب‌ترین غذاهای سفره ایرانیان و مسلمانان سراسر جهان در ایام ماه مبارک رمضان است البته انواع مختلفی از حلوا در سراسر دنیا پخت می شود و نوع از آن را به عنوان کاچی برای خانم های بارداری که تازه وضع حمل کرده اند درست می شود

این غذای خوراکی در ایام محرم و رمضان در مراسم های عزاداری و خاکسپاری بسیار مورد توجه قرار گرفته و طبخ می شود

 

 

مواد لازم

 

 

 

 

 

 

تهیه شیره حلوا

برای تهیه شیره باید شکر ، آب ، گلاب ، زعفران و هل را مخلوط کنید و درون قابلمه‌ای روی حرارت ملایم قرار دهید تا حدود ۱۰ دقیقه بجوشد.
سعی کنید شیره را قبل از شروع فرآیند پخت حلوا آماده کنید.

 

 

 

درست کردن حلوا 

در مرحله بعدی آرد را دو مرتبه الک کنید تا کاملا صاف و یکدست شود سپس یک ظرف مناسب روی حرارت قرار دهید و روغن مایع را داخل آن بریزید. پس از اینکه روغن مایع داغ شد حرارت زیر قابلمه را ملایم کنید تا روغن داغ بماند.

آرد الک شده را در یک تابه به همراه روغن میریزیم و با حرارت ملایم رو به بالا تفت میدهیم . آرد و روغن را کاملا مخلوط میکنیم تا یکدست شود.روی حرارت مدام مواد را هم میزنیم تا به رنگ دلخواه در بیاید و هر چقد بیشتر روی حرارت هم بزنیم حلوا تیره تر و قهوه ای تر میشود.

 

 

سپس شعله را خاموش کنید وشیره حلوا را در چند مرحله کم کم به حلوا اضافه کنید.دقت کنید هنگام اضافه کردن شیره باید حلوا را مدام و سریع هم بزنید تا شهد کاملا به خورد حلوا برود و در وسط تابه جمع شود.

مواد را با قاشق خوب مخلوط کنید تا حلوا حالت خمیری به خود بگیرد. پس از اینکه حلوا روغن انداخت و آماده شد آنرا در ظرف مورد نظرتان بکشید. برای تزیین حلوا می توانید از خلال پسته ، خلال بادام و پودر نارگیل استفاده کنید.

 

 

 

 

همچنین ببینید

آش آبادان به عنوان یکی از غذاهای سنتی و معروف خوزستان به حساب می آید،این آش در فصول سرد سال بسیار پرطرفدار است

طرز تهیه آش آبادانی اصل خوشمزه + ترفند های آشپزی

    مطلب نیو – آش آبادان به عنوان  غذای سنتی خوزستان و برخی از …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *