طرز تهیه ( نان خرمایی گردویی ) خوشمزه + نکات ریز شیرینی پزی

زمان مطالعه: 3 دقیقه

نان های مغز دار جزو دسته محبوب ترین نان ها بین مردم است از نان های مغز دار به عنوان یک میان وعده سالم و مقوی می توان استفاده کرد

 

 

طرز تهیه نان خرمایی گردویی خوشمزه + نکات ریز شیرینی پزی

 

مطلب نیو – این نان ها برای کودکانی که در حال رشد هستند می تواند انتخاب خوبی باشد نان های مغز دار انواع و اقسام مختلفی دارند و از بین همه آنها دستور نان خرمایی را برای شما گذاشته ایم.

 

طرز تهیه نان خرمایی گردویی خوشمزه + نکات ریز شیرینی پزی

 

مواد لازم برای تهیه نان (خرمایی گردویی)

آرد: ۲ پیمانه
کره: ۲۵ گرم
شکر: ۲ قاشق غذاخوری
شیر: یک دوم پیمانه
خمیر مایه: یک دوم قاشق غذاخوری
نمک: یک چهارم قاشق غذاخوری
تخم مرغ: ۱ عدد
خرما بدون پوست: حدودا ۲۵ عدد
مخلوط زنجبیل و دارچین: ۲ قاشق غذاخوری
کره: ۱ قاشق غذاخوری
گردوخرد شده : ۵ قاشق غذاخوری
مخلوط تخم مرغ و زعفران و شکر برای رومال

 

طرز تهیه نان خرمایی گردویی خوشمزه + نکات ریز شیرینی پزی

 

طرز تهیه ( نان خرمایی گردویی)

ابتدا خمیر مایه را با ۱ قاشق شکر و شیر عمل می آوریم،
سپس تخم مرغ و کره آب شده و نمک و شکر را با خمیر مایه عما آمده مخلوط میکنیم و آرد الکی شده را کم کم به مواد اضافه میکنیم تا خمیری لطیف به دست بیاید و خمیر به دست نچسبد.
سپس اجازه می دهیم خمیر به مدت یک ساعت و نیم استراحت کند.
برای تهیه مواد میانی،خرما را هسته میگیریم و با کره و دارچین و زنجبیل تفت میدهیم تا نرم شود سپس گردوها را اضافه میکنیم.

حالا از خمیر به اندازه نارنگی بر می داریم و با ورزنه پهن می کنیم، سپس به اندازه ۱ قاشق چای خوری از مواد میانی را وسط خمیر پهن شده می گذاریم و با دست، لایه های خمیر را روی هم می آوریم تا یک گلوله گرد و صاف به دست آید بعد چهار طرف آن را با کارد برش می زنیم به طوری که از وسط به هم وصل باشند.
سپس سینی حاوی نان های خرمایی را به مدت ۲۰ دقیقه استراحت دوم دهید.
بعد از آن، با استفاده از تخم مرغ و زعفران و شکر، مواد رومال را درست می کنیم و بعد از استراحت دوم نان های خرمایی، روی آن ها را کاملا، رومال می کنیم.
سپس سینی را با درجه ۱۸۰ به مدت ۲۰ دقیقه در فر قرار دهید.

  طرز تهیه (پای سیب خانگی) خوشمزه و معطر + نکات مهم کیک پزی

 

طرز تهیه نان خرمایی گردویی خوشمزه + نکات ریز شیرینی پزی

 

نکاتی درباره دستور (نان خرمایی گردویی)
  • ممکن است دو پیمانه آرد برای خمیر کم و یا زیاد باشد پس حتما آرد را کم کم اضافه کنید تا جایی که به دست نچسبد.
  • اگر آرد زیاد باشد خمیر سفت میشود و اگر آرد کم باشد خمیر به دست میچسبد.
  • نان خرمایی را می توانید در وعده صبحانه – میان وعده – دسر – و افطار سرو کنید .

 

طرز تهیه نان خرمایی گردویی خوشمزه + نکات ریز شیرینی پزی

   

لطفا نظرات و پیشنهادات خود را از قسمت دیدگاه ها (پایین صفحه) با ما با اشتراک بگذارید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.