طرز تهیه (نان خامه ای خانگی) ترد و خوشمزه + نکات ویژه شیرینی پزی

زمان مطالعه: 3 دقیقه

(نان خامه ای) یکی از شیرینی های تر پر طرفدار و خوشمزه است که طرز تهیه این شیرینی خوشمزه را در ادامه قرار داده ایم

 

طرز تهیه (نان خامه ای خانگی) ترد و خوشمزه + نکات ویژه شیرینی پزی

 

مطلب نیو – (نان خامه ای) یکی از شیرینی های محبوب و پرطرفدار ایرانی است که پر مصرف ترین شیرینی خامه ای هم محسوب می شود.

  طرز تهیه( کوکی شکلات ) بسیار ترد و خوشمزه + نکات ریز شیرینی پزی

طرز تهیه (نان خامه ای خانگی) ترد و خوشمزه + نکات ویژه شیرینی پزی

 

مواد لازم جهت تهیه (نان خامه ای خانگی)

۱-کره:50 گرم
۲-شکر:1/2 قاشق چایخوری
۳-آب یا شیر :200 گرم معادل یک لیوان
۴-آرد:125 گرم معادل یک لیوان
۵-تخم مرغ:4 عدد درشت
۶-بکینگ پودر:1/4 قاشق چایخوری
۷-وانیل :1/4 قاشق چایخوری
۸-خامه قنادی :300 گرم

 

طرز تهیه (نان خامه ای خانگی) ترد و خوشمزه + نکات ویژه شیرینی پزی

 

طرز تهیه (نان خامه ای خانگی)

کره ، شکر و آب را در ظرف مناسبی روی حرارت کم مدام هم میزنیم تا کره و شکر ذوب شوند و آب بجوشد.
وقتی آب چند جوش ریز زد تمام آرد را به یکباره اضافه کنید و خوب و تند تند هم بزنید. تا خمیرش در ظرف جمع شود.حدودا۱٠دقیقه خمیر را با قاشق کف ظرف باز کنید و جمع کنید تا پخته شود.
بعد از روی حرارت بردارید و در ظرف دیگر بریزید و اجازه دهید تا خمیر کاملا خنک شود.

خمیر را با همزن برقی هم بزنید و بعد از کمی همزدن تخم مرغ ها را یکی یکی در چند مرحله به خمیر اضافه کنید و هم بزنید تا کاملا جذب خمیر شوند.
و بعد از اضافه کردن هر تخم مرغ خمیر را حدود 3 دقیقه هم بزنید. خمیر آماده کاملا کشدار و براق میشود.
در مرحله آخر هم زدن خمیر هم بکینگ پودر و وانیل را اضافه کنید.

درنهایت خمیر آماده شده باید روان باشد یعنی نه خیلی سفت و نه خیلی نرم ، بعد آن را داخل قیف با ماسوره شکوفه بریزید ، کف سینی را با کاغذ روغنی بپوشانید و خمیر نان ها را با فشار قیف به اندازه یک گردو یا کمی بزرگتر داخل سینی با فاصله بچینید.

نان خامه ای باید به مدت نیم ساعت با دمای 200 درجه پخته شود و حجمش دو تا 3 برابر شود. نان خامه ای پخته شده باید پوک و توخالی باشد.
بعد از سرد شدن ته نان ها را سوراخ کوچکی ایجاد کنید تا بتوانید خامه را داخل آن پر کنید.

 

طرز تهیه (نان خامه ای خانگی) ترد و خوشمزه + نکات ویژه شیرینی پزی

 

نکات ویژه درباره دستور( نان خامه ای خانگی)
  • آرد را از قبل دو سه بار الک کنید.
  • مرحله پختن خمیر خیلی مهم میباشد و مدام باید خمیر را با شعله متوسط رو به کم باز کنید و جمع کنید.
  • تخم مرغ ها را حتما دانه دانه اضافه کنید و زمان اضافه کردن هر دانه از تخم مرغ ها خمیر را به خوبی ورز دهید تا تخم مرغ به خوبی جذب مایه خمیر شوند.
  • شما می توانید بر روی  نان خامه ای آماده شد مقداری شکلات آب کرده یا پودر قند بپاشید.

 

طرز تهیه (نان خامه ای خانگی) ترد و خوشمزه + نکات ویژه شیرینی پزی

 
 

لطفا نظرات و پیشنهادات خود را از قسمت دیدگاه ها (پایین صفحه) با ما با اشتراک بگذارید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *