خانه / سبک زندگی / شیرینی و دسر / طرز تهیه مشکوفی(دنت زعفرانی) + عکس و ترفندهای شیرینی پزی

طرز تهیه مشکوفی(دنت زعفرانی) + عکس و ترفندهای شیرینی پزی

زمان مطالعه: 3 دقیقه

در شهرهای مختلف ایران دسرهای سنتی بسیاری وجود دارد یکی از دسرهای مخصوص و معروف مازندران مشکوفی است که مناسب سفره افطار می باشد

 

طرز تهیه مشکوفی(دنت زعفرانی) مناسب ماه رمضان + عکس و نکات

مطلب نیو – دسر مشکوفی را می‌توان در سه طعم خوشمزه و لذیذ درست کنید و بر روی سفره افطار خود بگذارید.پس با ما همراه باشید تا خیلی ساده و راحت این دنت های خوشمزه خونگی رو خودتون درست کنید.

همچنین بخوانید؛  طرز تهیه و نحوه پخت حلوای ساده مجلسی + نکات ریز آشپزی

 

طرز تهیه مشکوفی(دنت زعفرانی) مناسب ماه رمضان + عکس و نکات

 

مواد لازم جهت تهیه مشکوفی(دنت زعفرانی)

۱- شیر: ۲ پیمانه
۲- نشاسته ذرت: ۱/۲ پیمانه
۳- شکر: ۳/۴ پیمانه
۴- گلاب: ۱/۴ پیمانه
۵- کره: ۲۵ گرم
۶- زعفران: به میزان دلخواه

نکته: جهت اندازه گیری میتوان از لیوان دسته دار فرانسوی به عنوان پیمانه استفاده کرد.

 

طرز تهیه مشکوفی(دنت زعفرانی) مناسب ماه رمضان + عکس و نکات

 

طرز تهیه مشکوفی(دنت زعفرانی)

ابتدا شیر سرد ونشاسته را در قابلمه بریزید و خوب هم بزنید تا نشاسته درون شیر کاملا باز شود سپس شکر و گلاب و کره و زعفران را به مواد اضافه کنید و مخلوط را بروی شعله متوسط قرار دهید دائم مخلوط را هم بزنید تا ته نگیرد،مواد کم کم شروع به غلیظ شدن میکند و این مرحله غلظت مشکوفی سلیقه ای می باشد.
وقتی به غلظت فرنی رسید میتوانید در ظرفهای پذیرایی سرو کنید و در یخچال بگذارید تا خنک شود.اگر می خواهید این دسر  قالبی باشد صبر کنید تا غلیظ و سفت شود سپس در قالبهای خود ریخته و در یخچال می گذاریم تا خنک شوند پس از ۲ تا ۳ ساعت از قالب برمیگردانیم.

 

طرز تهیه مشکوفی(دنت زعفرانی) مناسب ماه رمضان + عکس و نکات

 

نکاتی در مورد دستور مشکوفی(دنت خانگی)
  • برای تهیه دسر مشکوفی بهتر است از شیر پرچرب استفاده شود.
  • در حین پخت این دسر باید دائم آن را را هم بزنید تا کاملا یکدست شود و گلوله نشود.
  • اگر در تهیه ی دسر مشکوفی به جای شیر از آب استفاده کنید دسر مسقطی می شود.
  • این دسر را می توان در ۳ رنگ تهیه کرد رنگ سفید آن که کمی وانیل را جایگزین زعفران می کنیم. مدل زعفرانی که در بالا توضیح داده شد و همچنین مدل کاکائویی که می‌توانیم به جای زعفران از ۲ تا ۳ قاشق غذاخوری پودر کاکائو(بستگی به ذائقه) اضافه کنیم.
  • می‌توانیم این دسر را بصورت لایه ای(از سه طعم) درست کنیم.
  • می توانیم دسر را با میوه پودر و خلال پسته ترافل رنگی و هر چیزی که مطابق سلیقه شماست تزیین کنید.

 

طرز تهیه مشکوفی(دنت زعفرانی) مناسب ماه رمضان + عکس و نکات

به این مطلب چه امتیازی می دهید؟
[کل: 2 میانگین: 5]

لطفا نظرات و پیشنهادات خود را از قسمت دیدگاه ها (پایین صفحه) با ما با اشتراک بگذارید

همچنین ببینید

طرز تهیه (شیرینی مربایی) خانگی بسیار ترد و خوشمزه + نکات ویژه شیرینی پزی

طرز تهیه (شیرینی مربایی) خانگی بسیار ترد و خوشمزه + نکات ویژه شیرینی پزی

زمان مطالعه: 3 دقیقه       مطلب نیو – شیرینی مربایی جزو خوشمزه ترین شیرینی های خشک هست که …

2 نظر

  1. وای چه رنگ و لعابی داره، به‌به… مشتاق شدم درست کنم😍

  2. با دستورتون درست کردمعالی شده به به دستتون درد نکنه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *