طرز تهیه (شیرینی کشمشی) خوش طعم بازاری + ترفندهای ریز شیرینی پزی

زمان مطالعه: 2 دقیقه

شیرینی کشمشی یکی از محبوب ترین، انواع شیرینی های ایرانی، که بسیار خوشمزه است که به دو صورت نرم و خشک تهیه می شود

 

 

طرز تهیه (شیرینی کشمشی) خوش طعم بازاری + ترفندهای ریز شیرینی پزی

 

مطلب نیو – شیرینی کشمشی یکی از انواع شیرینی های سنتی ایرانی است که طرفداران بسیار زیادی دارد و در مناسبت های خاص هم به صورت نذری میان مردم پخش می شود. در این آموزش با یکی از کامل ترین روش های پخت این شیرینی با ما همراه باشید.

  طرز تهیه(فرنی پسته) لذیذ و خوش طعم + عکس و نکات مهم آشپزی

طرز تهیه (شیرینی کشمشی) خوش طعم بازاری + ترفندهای ریز شیرینی پزی

 

مواد لازم برای تهیه (شیرینی کشمشی)

۱-آرد سفید : ۲٠٠ گرم
۲-پودر قند : ۲٠٠ گرم
۳-وانیل‏ : ۱/۴ قاشق چای خوری
۴-کشمش : ۱۰۰ گرم
۵-تخم مرغ : ۲ عدد
۶-روغن صاف : ۱٠٠ گرم

 

طرز تهیه (شیرینی کشمشی) خوش طعم بازاری + ترفندهای ریز شیرینی پزی

 

طرز تهیه(شیرینی کشمشی)

ابتدا روغن جامد را با حرارت غیر مستقیم(بخار آب)، آب میکنیم و در فریزر میگذاریم تا دوباره سفت شود. حالا آرد را سه بار الک کنید و کنار بگذارید.
پودر قند و روغن را با همزن بزنید تا یکنواخت و کرم رنگ شود، تخم مرغ ها را یکی یکی اضافه کرده و در حد مخلوط شدن بزنید.
وانیل را اضافه کرده و هم بزنید ، سپس آرد و کشمش را در آن ریخته و با قاشق یا لیسک مخلوط کنید.
درنهایت کف سینی فر کاغذ روغنی انداخته و دایره های کوچکی از مواد با فاصله روی آن ریخته.
در فرم از قبل گرم شده بمدت ده تا پانزده دقیقه و‌دمای ۱۷۵ درجه تا وقتی که زیر شیرینی طلایی شود، میگذاریم تا بپزند.
صبر میکنیم تا بعد از سرد شدن شیرینی ها را جدا میکنیم.

 

طرز تهیه (شیرینی کشمشی) خوش طعم بازاری + ترفندهای ریز شیرینی پزی

 

سایر نکات در مورد دستور (شیرینی کشمشی)
  • میتوانید برای ریختن شیرینی روی کاغذ روغنی از قیف استفاده کنید.
  • اگر میخواهید شیرینی شما ترک بخورد حتما کمی پودر قند روی شیرینی بپاشید.

 

طرز تهیه (شیرینی کشمشی) خوش طعم بازاری + ترفندهای ریز شیرینی پزی

   

لطفا نظرات و پیشنهادات خود را از قسمت دیدگاه ها (پایین صفحه) با ما با اشتراک بگذارید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.