طرز تهیه شیرینی (میکادو) خانگی ترد و خوشمزه + نکات مهم شیرینی پزی

زمان مطالعه: 3 دقیقه

(شیرینی میکادو) یک شیرینی خوشمزه و خوش خوراکی است که با دستوری آسان و موادی در دسترس به راحتی قابل تهیه کردن است

 

 

طرز تهیه شیرینی (میکادو) خانگی ترد و خوشمزه + نکات مهم شیرینی پزی

 

مطلب نیو – شیرینی میکادو یکی از شیرینی های قدیمی و مناسبتی است که بیشتر برای مراسم های خاص تهیه می شود در ادامه با دستور ویژه این شیرینی با ما همراه باشید.

  طرز تهیه (بیسکویت رژیمی جو پرک) خانگی و خوش طعم + نکات مهم شیرینی پزی

طرز تهیه شیرینی (میکادو) خانگی ترد و خوشمزه + نکات مهم شیرینی پزی

 

مواد لازم جهت تهیه شیرینی (میکادو)خانگی

۱-آرد سفید: 1و1/3 پیمانه
۲-آرد نخودچی: 2/3 پیمانه
۳-روغن مایع: 1 پیمانه
۴-کره یا روغن جامد: 100گرم(میتونید نصف نصف استفاده کنید)
۵-پودر شکر: 1/5 پیمانه
۶-پودر کاکائو: 2قاشق سر پر
۷-نان میکادو (تهیه از لوازم قنادی ها): 5 ورق

 

طرز تهیه شیرینی (میکادو) خانگی ترد و خوشمزه + نکات مهم شیرینی پزی

 

طرز تهیه شیرینی (میکادو)خانگی

ابتدا آردها را مخلوط کرده و یک بار الک میکنیم.روی حرارت به مدت۲۰ دقیقه تفت میدهیم.(حواستون باشه نسوزند)درین مرحله روغن مایع را اضافه میکنیم و خوب مخلوط میکنیم تا یکنواخت شوند، از روی حرارت برمیداریم وکره و پودر کاکائو رو اضافه میکنیم و هم میزنیم تا یکدست بشه در نهایت پودر شکر را اضافه میکنیم واگر مواد سفت بود کمی کره اضافه میکنیم.
درین مرحله مواد که هنوز داغ هست را روی نان میکادو میریزیم و خوب پخش میکنیم تا همه ی قسمت های نان از مواد پوشیده شود.سپس نان بعدی را روی مواد گذاشته و مقداری فشار میدهیم تا به مواد بچسبد. اینکار را ادامه میدهیم تا لایه آخر و درنهایت سلفون پیچ میکنیم و به مدت ۱ساعت در یخچال قرار میدهیم (یک شی سنگین روی میکادو میگذاریم)
برای تزیین روی میکادو هم میتوانید شکلات را بنماری (در ظرفی روی بخار آب حل کنید) کنید و روی میکادوها بریزید. درنهایت به هرشکلی دوست دارید میکادو هارا برش میزنید.

 

طرز تهیه شیرینی (میکادو) خانگی ترد و خوشمزه + نکات مهم شیرینی پزی

 

سایر نکات در مورد شیرینی (میکادو)خانگی
  • برای برش زدن میکادو از چاقوی تیز استفاده کنید و بعد از هر برش تیغه چاقو را تمیز کنید .
  • بجای روکش شکلاتی میتوانید روکش سفید بزنید و یا از هر دو رنگ استفاده کنید.که در این صورت دو رنگ شیرینی خواهید داشت.
  • برای اینکه مایه میانی شیرینی رنگ و عطر زعفران را بگیرید می توانید به سلیقه خود ۱ یا چند قاشق غذاخوری زعفران دم کرده به آن اضافه کنید.

طرز تهیه شیرینی (میکادو) خانگی ترد و خوشمزه + نکات مهم شیرینی پزی

   

لطفا نظرات و پیشنهادات خود را از قسمت دیدگاه ها (پایین صفحه) با ما با اشتراک بگذارید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.