طرز تهیه زولبیا و بامیه خانگی سالم و خوشمزه

زمان مطالعه: 3 دقیقه

 

شروع ماه مبارک رمضان به عنوان یک ماه عزیز برای تمامی مسلمانان جهان و ماه نزدیکی به خدا محسوب می شود

 

از شیرینی های پرطرفدار ماه رمضان زولبیا و بامیه می باشد که همیشه در شروع ماه رمضان توسط بسیاری از شیرینی فروشی ها در سراسر کشور تهیه می شود شما می توانید با استفاده از یک دستورالعمل ساده این شیرینی خوشمزه و پرطرفدار را به سادگی در خانه برای خود تهیه کنید

این دستور تهیه شیرینی برای 6 نفر در نظر گرفته شده و شما می توانید با کاهش و افزایش مواد اولیه برای تهیه این شیرینی مقدار آن را برای تعداد افراد کمتر یا بیشتری در نظر گرفته و تهیه کنید

 

 

دستورالعمل تهیه شیرینی زولبیا و بامیه

برای تهیه این شیرینی خوشمزه شما باید تهیه شربت زولبیا بامیه و همچنین تهیه خود زولبیا و بامیه را جداگانه آموزش و یاد بگیرید

طرز تهیه شربت برای شیرینی زولبیا و بامیه

 

 

 

برای تهیه این شربت لازم است شما آب را با شکر مخلوط کرده و در یک ظرف کوچک بریزیم و بر روی حرارت آب را با شکر مخلوط کرده و بهم بزنید و همچنین مقداری آب لیمو و گلاب و همچنین زعفران دم کرده نیز به این مخلوط اضافه کنید شربت را بر روی حرارت ملایم گاز آنقدر هم زده تا شربت قوام بگیرد و غلیظ شود سپس آن را در یخچال قرار می دهیم تا خنک گردد

 

 

طرز تهیه زولبیا 

 

 

در اول نشاسته و ماست را به همراه 20 گرم آرد به خوبی مخلوط می کنیم تا مایع مورد نظر یکدست شود بعد از آن یک قاشق  چایخوری روغن جامد به مایع اضافه می کنیم و بعد از مخلوط کردن کامل گلاب و جوش شیرین و زعفران را به مواد اضافه می کنیم این مواد باید جوری مخلوط و یکدست گردد که قابلیت ریزش از قیف را داشته باشد.

  دستور پخت (ته انداز مرغ زعفرانی) خوشمزه و لذیذ + نکات مهم آشپزی

مواد را در قیف ریخته و درون روغن داغ با فرم دهی سرخ می کنیم که بهترین مدت زمان برای آماده شدن زولبیا 10 دقیقه است.

 

 

طرز تهیه بامیه

 

 

کره و آب سرد را با هم روی حرارت میگذاریم تا کره آب شده و کره و آب به جوش بیاید… شکر را به آرد الک شده اضافه میکنیم سپس آرد و شکر را یکجا به آب و کره اضافه میکنیم و سریع هم میزنیم

مایه را هم میزنم تا خمیر وسط قابلمه جمع شود و بعد خمیر را در محیط آشپزخانه گذاشته تا از دما بیافتد

تخم مرغ ها و وانیل را به خمیر اضافه میکنیم و با هم زن میزنیم،یک قاشق از شربت زولبیا و بامیه را به مخلوط اضافه میکنیم تا خمیر نرم و لطیفی بدست آید.

خمیر را داخل قیف با ماسوره شکوفه بزرگ میریزیم درون ظرف گودی روغن ریخته وقتی گرم شد، بامیه ها را به اندازه دلخواه با قیچی میبریم توی روغن می اندازیم و بامیه ها را در حدی که دوست دارید سرخ کنید 

و زمانی که زولبیا ها سرخ شدند از روغن بیرون می آوریم و در توری فلزی قرار می دهیم به مدت ۱ دقیقه تا روغن اضافه آن خارج شود و بعد در شربت قرار می دهیم تا به مدت ۵ دقیقه در شربت سرد بماند و طعم دار شود

و مجددا از شربت که بیرون آوردیم زولبیا را در توری قرار می دهیم تا شربت اضافه آن خارج شود. تمامی زولبیا ها را به همین صورت آماده می کنیم و در ظرف می چینیم و روی آن سلفون می کشیم و در یخچال قرار می دهیم تا خنک شود و نوش جان کنید.

  دستور پخت (کشک بادمجان) خوشمزه و لذیذ + نکات مهم و ویژه آشپزی

 

 

   

لطفا نظرات و پیشنهادات خود را از قسمت دیدگاه ها (پایین صفحه) با ما با اشتراک بگذارید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.