طرز تهیه (بیسکویت رژیمی جو پرک) خانگی و خوش طعم + نکات مهم شیرینی پزی

زمان مطالعه: 3 دقیقه

بیسکویت یکی از سالم ترین تنقلاتی است که در بازار وجود دارد شما میتوانید این عصرانه سالم را بصورت رژیمی در خانه تهیه کنید

 

طرز تهیه (بیسکویت رژیمی جو پرک) خانگی و خوش طعم + نکات مهم شیرینی پزی

مطلب نیو – بهترین گزینه برای تهیه یک میان وعده سالم استفاده از بیسکویت های رژیمی است که در ادامه تهیه بیسکویت رژیمی ساده، سریع و خوشمزه را به شما آموزش خواهیم داد با ما همراه باشید.

  طرز تهیه (شیرینی کشمشی) خوش طعم بازاری + ترفندهای ریز شیرینی پزی

طرز تهیه (بیسکویت رژیمی جو پرک) خانگی و خوش طعم + نکات مهم شیرینی پزی

 

مواد لازم جهت تهیه(بیسکویت رژیمی جو پرک)

۱-آرد: ۱۰۰ گرم
۲-جو پرک: ۲۲۵ گرم
۳-شکر : ۶۵ گرم
۴-کره هم دمای محیط : ۱۵۰ گرم
۵-تخم مرغ: ۱ عدد
۶-بیکینگ پودر: ۱/۲ قاشق چای خوری
۷-وانیل‏ : ۱/۸ قاشق چای خوری
۸-نمک: ۱ پنس
۹-پودر هل یا رنده پوست پرتقال: به مقدار لازم

 

طرز تهیه (بیسکویت رژیمی جو پرک) خانگی و خوش طعم + نکات مهم شیرینی پزی

 

طرز تهیه (بیسکویت رژیمی جو پرک)

ابتدا جو پرک را آسیاب کنید و آنرا با شکر دانه ریز که از قبل یکبار آسیاب کرده اید مخلوط کنید، سپس آرد و پودر هل و کره ذوب شده را اضافه کنید.
تخم مرغ را به همراه وانیل در ظرفی با چنگال بزنید تا از حالت لختگی خارج شود سپس به مواد قبلی اضافه کنید.
همه مواد را با لیسک خوب مخلوط کنید و در کیسه فریزر قرار داده و نیم ساعت در یخچال استراحت دهید.
سپس خمیر را بین دو کاغذ روغنی به قطر 3 میلیمتر باز کنید و با کاتر دلخواه برش بزنید و با فاصله کمی در سینی فر بچینید.
سینی را برای 15 تا 20 دقیقه در فر از قبل گرم شده با دمای 180 قرار دهید.در صورت تمایل کمی گریل کنید تا روی بیسکویت هم طلایی شود.

 

طرز تهیه (بیسکویت رژیمی جو پرک) خانگی و خوش طعم + نکات مهم شیرینی پزی

 

سایر نکات در مورد دستور (بیسکویت رژیمی جو پرک)
  • جو پرک بعد از آسیاب کمی زبری دارد و مشکلی ایجاد نمی کند.
  • رنگ خمیر این بیسکویت به علت وجود جو پرک کمی تیره است و بیسکویت ها هم تیره رنگ خواهند شد.
  • هنگام کاتر زدن، خمیر را ورز ندهید و همه خمیر را یکجا باز نکنید تا گرمای محیط و دست باعث شل شدن خمیر نشود.
  • میتوانید بیسکویت های کاتر خورده را 15 دقیقه در یخچال قرار دهید تا فر گرم شود و سپس آنها را در فر قرار دهید.
  • در نهایت بیسکویت های کاملا ترد و کم شیرین خواهید داشت که میتوانید روی آنها کمی عسل یا شکلات بن ماری شده بمالید و با پودر پسته و انواع مغزها تزیین کنید.

طرز تهیه (بیسکویت رژیمی جو پرک) خانگی و خوش طعم + نکات مهم شیرینی پزی

   

لطفا نظرات و پیشنهادات خود را از قسمت دیدگاه ها (پایین صفحه) با ما با اشتراک بگذارید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.