طرز تهیه (بستنی سنتی زعفرانی فوری) بدون ثعلب خوشمزه و دلچسب + نکات مهم

زمان مطالعه: 2 دقیقه

هیچ چیزی مثل یک بستنی سنتی با عطر و طعم زعفران در روزهای گرم تابستان دلچسب نیست. بستنی سنتی ایرانی را میتوانید در همه فصل های سال در خانه درست کنید و از خوردن آن لذت ببرید. در ادامه با دستور فوری و بسیار ساده با ما باشید

 

طرز تهیه (بستنی سنتی زعفرانی فوری) بدون ثعلب خوشمزه و دلچسب + نکات مهم

 

مطلب نیو – بستنی سنتی یکی از دسرهای بسیار خوشمزه مقوی و قدیمی وسنتی میباشد که همیشه و در همه جا طرفداران زیادی دارد.امروز دستور تهیه این بستنی را برای شما حاضر کرده ایم تا براحتی درست کنید و لذت ببرید.

  طرز تهیه (اسموتی موز و شکلات) خانگی و خوشمزه و دلچسب + نکات مهم

طرز تهیه (بستنی سنتی زعفرانی فوری) بدون ثعلب خوشمزه و دلچسب + نکات مهم

 

مواد لازم جهت تهیه (بستنی سنتی زعفرانی فوری)

۱-آرد سفید: ۲قاشق غذاخوری سرخالی
۲-شیر: ۲/۳ لیوان
۳-گلاب: ۱/۳ لیوان
۴-زعفران دم کرده: ۲-۳قاشق غذاخوری
۵-هل آسیاب شده: ۱/۲قاشق چایخوری
۶-زرده تخم مرغ: ۱عدد
۷-وانیل: نوک قاشق چایخوری
۸-شکر: ۱/۲لیوان
۹-خامه صبحانه: ۲٠٠گرم

 

طرز تهیه (بستنی سنتی زعفرانی فوری) بدون ثعلب خوشمزه و دلچسب + نکات مهم

 

طرز تهیه (بستنی سنتی زعفرانی فوری)

ابتدا زرده تخم مرغ رو با شکر مخلوط کنید و با چنگال یا همزن دستی خوب بزنید. سپس
‎شیر ،گلاب ، زعفرون و هل رو مخلوط کنید
‎حالا این مخلوط را در سه مرحله کم کم به مواد قبلی اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست بشه
‎بعد آرد رو کم کم اضافه کنید و با همزن دستی بزنید تا خوب یکنواخت بشوند
‎درنهایت مواد را بریزید در یه قابلمه روی حرارت خیلی ملایم بذارید و مرتب هم بزنید تا غلیظ بشه
‎غلیظ که شدحرارت و خاموش کنید و سریع روش در بذارید و اجازه بدید قشنگ سرد بشه، حتما سریع در را بذارید
‎در این فاصله یک قاشق غذاخوری از خامه صبحانه رو روی یه سطح کیسه فیریزر میکشم صاف میکنیم میزاریم فریزر یخ بزنه
‎بعد موادتون که سرد شد بقیه خامه صبحانه رو بهش اضافه کنید و با همزن دستی مخلوط کنید
‎حالا داخل ظرف بریزید حدودا ۳تا۴ ساعت در فریزر بگذارید بعد خامه ها که خشک شده را خرد کنید بریزید روی بستنیتون و تزیین کنید
‎نوش جون

 

طرز تهیه (بستنی سنتی زعفرانی فوری) بدون ثعلب خوشمزه و دلچسب + نکات مهم

 

نکات مهم در مورد دستور (بستنی سنتی زعفرانی فوری)
  • بیشتر از ۳_۴ساعت بستنی را در فریزر نذارید چون حالت یخزدگی پیدا میکند.
  • شکر را میتوانید کمتر بزنید.

 

طرز تهیه (بستنی سنتی زعفرانی فوری) بدون ثعلب خوشمزه و دلچسب + نکات مهم

 
 

لطفا نظرات و پیشنهادات خود را از قسمت دیدگاه ها (پایین صفحه) با ما با اشتراک بگذارید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *