طرز تهیه (اسلایس خرمای مدرن) خوشمزه و مجلسی + نکات مهم شیرینی پزی

زمان مطالعه: 2 دقیقه

اگر میخواهید با یک شیرینی کاملا خوشمزه و متفاوت مهموناتون رو سورپرایز کنید، حتما این اسلایس ها را امتحان کنید و از خوردن آنها لذت ببرید

 

طرز تهیه (اسلایس خرمای مدرن) خوشمزه و مجلسی + نکات مهم شیرینی پزی

مطلب نیو – این اسلایس ها بسیار خوشمزه و مقوی میباشند و مناسب یک عصرانه همراه با چای گرم هستند در ادامه با دستور این دسر خوشمزه با ما باشید.

  طرز تهیه مشکوفی(دنت زعفرانی) + عکس و ترفندهای شیرینی پزی

طرز تهیه (اسلایس خرمای مدرن) خوشمزه و مجلسی + نکات مهم شیرینی پزی

مواد لازم جهت تهیه(اسلایس خرما مدرن) خوشمزه

۱-خرما : ۱٠٠ گرم
۲-کره: ۲۵ گرم
۳-پودر دارچین : ۱ قاشق چای خوری
۴-بیسکویت پتی بور: ۱/۵ بسته
۵-گلاب و آب (با هم) : ۱/۲ لیوان

 

طرز تهیه (اسلایس خرمای مدرن) خوشمزه و مجلسی + نکات مهم شیرینی پزی

 

طرز تهیه (اسلایس خرما مدرن) خوشمزه

ابتدا هسته خرماها رو در میاریم و آنها رو داخل تابه میریزیم به همراه سه قطره آبجوش با حرارت پایین کمی تفت میدیم تا نرم بشه با پشت قاشق فشار دهید تا یکدست بشوند.
حالا کره رو اضافه میکنیم ویک دقیقه تفت میدیم درنهایت پودر دارچین را اضافه میکنیم و زیر تابه رو خاموش میکنید. مواد میانی آماده است.

بیسکوئیتهای پتی بور رو یکی یکی داخل مخلوط آب و گلاب میزنیم و مخلوط خرما روی بیسکوئیتها میزنیم و این کارو تکرار میکنیم تا بیسکوییتها به چند روی هم قرار بگیردو چند طبقه بشود.
وقتی مواد میانی تمام شد یه لایه آخر را بیسکویت میچینیم در نهایت آن هارا داخل نایلون می پیچیم و داخل یخچال میزاریم تا کمی نرم بشوند.
حدود دو سه ساعت بعد از یخچال درمیاریم وبا یه کارد یا چاقوی اره ای آرام و با حوصله هربیسکوئیت رو برش میدهیم.
در نهایت آن هارا بصورت تار وپودی بچینید تا چهره جذاب تری داشته باشند.

 

طرز تهیه (اسلایس خرمای مدرن) خوشمزه و مجلسی + نکات مهم شیرینی پزی

 

نکات مهم درباره دستور (اسلایس خرما مدرن) خوشمزه
  • بیسکویت هارا در داخل محلول آب و گلاب زیاد نگه داری نکنید وگرنه له میشود.

 

طرز تهیه (اسلایس خرمای مدرن) خوشمزه و مجلسی + نکات مهم شیرینی پزی

   

لطفا نظرات و پیشنهادات خود را از قسمت دیدگاه ها (پایین صفحه) با ما با اشتراک بگذارید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.