آخرین خبرها
خانه / سبک زندگی / آشپزی / طرز تهیه آش دوغ محلی + نکات ریز آشپزی

طرز تهیه آش دوغ محلی + نکات ریز آشپزی

کشور ایران به لحاظ گسترش وسعت جغرافیایی و تنوع فرهنگ های مختلف در این سرزمین می تواند خاستگاه ذائقه های مختلف و همچنین فرهنگهای متفاوت در گوشه و کنار آن باشد

 

مطلب نیو – غذاهای سنتی و محلی همیشه جایگاه ویژه خود را در فرهنگ های مختلف سراسر ایران حفظ کرده اند و برخی از این غذاهای سنتی به لحاظ طعم و مزه در اکثر نقاط کشور تهیه می شود و به عنوان یک غذای رایج معرفی می شوند

آش دوغ یکی از غذاهای سنتی فرهنگ آذربایجان به حساب می آید که در شهرهای همچون اردبیل و آذربایجان تهیه می‌شود و به علت طعم خوب و خاصی آن هم اکنون در سراسر ایران در استان های غربی کشور درست میشود،این غذا که به عنوان یک غذای سنتی و سالم شناخته می شود از انواع سبزیجات معطر و محلی و همچنین حبوباتی از قبیل نخود و لوبیا درست می شود

این آش همچنین در ماه مبارک رمضان به عنوان یکی از محبوب ترین غذاها برای سحر و افطار تهیه می شود و به علت خواص خوبی که دارد می تواند در حفظ سلامتی روزه داران موثر باشد

 

 

 

مواد لازم برای تهیه آش دوغ

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

طرز تهیه آش دوغ

 

 

 

 

همچنین ببینید

آش آبادان به عنوان یکی از غذاهای سنتی و معروف خوزستان به حساب می آید،این آش در فصول سرد سال بسیار پرطرفدار است

طرز تهیه آش آبادانی اصل خوشمزه + ترفند های آشپزی

    مطلب نیو – آش آبادان به عنوان  غذای سنتی خوزستان و برخی از …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *