طرز تهیه(فرنی پسته) لذیذ و خوش طعم + عکس و نکات مهم آشپزی

زمان مطالعه: 2 دقیقه

انواع فرنی موارد مناسبی برای سحری و افطار هستند بافت فرنی برای روزه دارها خیلی مناسب است پس با یه دستور خاص با ما همراه باشید

 

طرز تهیه(فرنی پسته) لذیذ و خوش طعم + عکس و نکات مهم آشپزی

مطلب نیو – انواع فرنی ها گزینه های بسیار مناسبی برای سحری و افطاری هستند چون هم پختشون سریع و ساده است و هم به خاطر مواد تشکیل دهنده و بافتشون برای روزه دارها بسیار مناسب است. در این مطلب طرز تهیه یه فرنی خوشمزه و بسیار خوشرنگ رو گذاشتیم پس با ما همراه باشید.

  طرز تهیه (کوکی میکری مغزدار) خوشمزه و خوش عطر + نکات مهم شیرینی پزی

طرز تهیه(فرنی پسته) لذیذ و خوش طعم + عکس و نکات مهم آشپزی

 

مواد لازم جهت تهیه (فرنی پسته)

۱- شیر : ۴ پیمانه
۲- شکر : ۱/۲ پیمانه
۳- آرد برنج : ۶ قاشق غذاخوری
۴- نشاسته : ۲ قاشق غذاخوری
۵- پودر پسته : ۲ قاشق غذا خوری
۶- گلاب : ۲ قاشق غذا خوری
۷- پودر نارگیل (اختیاری) : ۲ قاشق غذا خوری
۸- خامه صبحانه(اختیاری) : ۱ قاشق غذاخوری

 

طرز تهیه(فرنی پسته) لذیذ و خوش طعم + عکس و نکات مهم آشپزی

 

طرز تهیه (فرنی پسته)

ابتدا نشاسته و آرد برنج را درون شیر سرد کاملا حل می کنیم، سپس شکر و پودر نارگیل را اضافه کرده و روی حرارت ملایم قرار می دهیم ، دایما هم می زنیم تا گلوله نشود و ته نگیرد. وقتی شروع به قوام آمدن و سفت شدن کرد بلافاصله گلاب و خامه را اضافه می کنیم و در نهایت پودر پسته را اضافه میکنیم.
سپس فرنی را درون ظرف های سرو ریخته، تزیین کنید و به مدت حداقل دو الی سه ساعت داخل یخچال می گذاریم تا خنک شود.فرنی بسیار دلچسب شما آمادست.نوش جان

 

طرز تهیه(فرنی پسته) لذیذ و خوش طعم + عکس و نکات مهم آشپزی

 

نکاتی در مورد دستور (فرنی پسته)
  • آرد برنج و نشاسته را حتماً درون شیر سرد حل کنید وگرنه گلوله میشود.
  • فرنی را مداوم هم بزنید تا ته نگیرد.
  • شکر فرنی را به سلیقه خود می توانید کمتر کنید.
  • اضافه کردن پودر نارگیل و خامه صبحانه کاملاً سلیقه ای می باشد ولی با وجود این دو گزینه فرنی شما دلچسب تر خواهد بود.

 

طرز تهیه(فرنی پسته) لذیذ و خوش طعم + عکس و نکات مهم آشپزی

 
 

لطفا نظرات و پیشنهادات خود را از قسمت دیدگاه ها (پایین صفحه) با ما با اشتراک بگذارید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *