طرز تهیه(بیسکو کیک سابله) ترد و خوشمزه + نکات ویژه شیرینی پزی

زمان مطالعه: 3 دقیقه

مدت‌هاست نوعی کیک به شکل حروف، اعداد و اشکال مختلف و با تزیینات رنگارنگ و جذابی از میوه‌ها، گل‌ها و انواع شکلات نظر بسیاری از مردم را به خود جلب کرده است در ادامه با دستور این کیک با ما باشید

 

طرز تهیه(بیسکو کیک سابله) ترد و خوشمزه + نکات ویژه شیرینی پزی

 

مطلب نیو – کیک سابله که با نام بیسکوکیک نیز در ایران شناخته شده است؛ نوعی کیک با پیچ و تاب‌های زیبا و منحصر به فرد نسبت به کیک‌های سنتی است؛ که می‌توانید آن‌ها را به شکل حروف، اعدا و اشکال مختلف برش بزنید و با انواع میوه‌ها، گل‌ها، شکلات‌ها و شیرینی‌های مورد علاقه خود تزیین کنید.

  طرز تهیه (کیک شربتی)مجلسی معطر و خوشمزه + نکات ویژه کیک پزی

طرز تهیه(بیسکو کیک سابله) ترد و خوشمزه + نکات ویژه شیرینی پزی

 

مواد لازم جهت تهیه(بیسکوکیک سابله) ترد و خوشمزه

۱-کره گیاهی: ۲۰۰ گرم
۲-شکر دانه ریز: ۱۵۰ گرم
۳-عسل یا گلوکز : ۲۰ گرم
۴-تخم مرغ: ۱۲۰ گرم
۵-وانیل‏ : ۱/۲ قاشق چای خوری
۶-آرد: ۵۵۰ گرم
۷-بیکینگ پودر: ۱/۴ قاشق چای خوری
۸-نمک: ۱/۴ قاشق چای خوری
۹-خامه قنادی : ۵۰ گرم
۱٠-پنیر ماسکارپونه : ۲۵۰ گرم

 

طرز تهیه(بیسکو کیک سابله) ترد و خوشمزه + نکات ویژه شیرینی پزی

 

طرز تهیه (بیسکوکیک سابله) ترد و خوشمزه

کره و شکر را به مدت ۱۰ دقیقه هم بزنید تا یکدست شود ؛ عسل وانیل و تخم مرغها را اضافه کنید و دوباره هم بزنید.
در انتها آرد ، نمک و بکینگ پودر را اضافه کنید ، خمیر نباید چسبنده و یا خشک باشد .خمير را داخل نایلون يكساعت در يخچال استراحت دهيد.
فر را روى دماى ١٦٠ درجه سانتى گراد روشن نماييد. خمير را روى کاغذ روغنی به كمك وردنه به ضخامت ٣ ميلى متر باز میکنیدو الگوى خود را روي آن قرار داده و به کمک چاقو بُرش دهيد و به مدت تقريبىِ ۱۲ دقيقه بپزید.
بعد از اطمينان از پُخت سينى را از فر خارج كرده و اجازه دهيد كاملا خُنك شود.
برای کرم پنیری : ۵۰۰ گرم خامه فرم دهید و بعد ۲۵۰ گرم پنیر ماسکارپونه به آن اضافه کنید و بعد استفاده کنید . ( در صورت دلخواه اسانس نیز بزنید ).
کرم مورد نظر یا خامه را به کمک سر قیف ساده روی سطح بیسکویت پایپ کنید.
 بعد از کرم زدن با میوه و گلها و شکلات تزئین کنید ( به دلخواه )

 

طرز تهیه(بیسکو کیک سابله) ترد و خوشمزه + نکات ویژه شیرینی پزی

 

سایر نکات درباره دستور(بیسکوکیک سابله) ترد و خوشمزه
  • اگه لایه های بیسکوییت تون کمی ضخیم شد در حین تزیین با یه برس کمی شیر رو روی بیسکوییت بمالید تا کمی نرم بشه زیاد نزنید ها وگرنه خمیر میشه.
  • آرد رو تا زمانی اضافه کنید که خمیر به دست نچسبه شاید کمی اضافه هم بیارید.
  • زمان پخت بسته به قطر خمیری داره که شما آماده کردید.
  • میتونید از خامه به تنهایی برای لایه ها استفاده کنید.

 

 

طرز تهیه(بیسکو کیک سابله) ترد و خوشمزه + نکات ویژه شیرینی پزی

 
 

لطفا نظرات و پیشنهادات خود را از قسمت دیدگاه ها (پایین صفحه) با ما با اشتراک بگذارید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *