آخرین خبرها
خانه / سبک زندگی / آشپزی / دستور پخت (کوکو سبزی لقمه ای) مجلسی + ترفند ها و نکات آشپزی

دستور پخت (کوکو سبزی لقمه ای) مجلسی + ترفند ها و نکات آشپزی

زمان مطالعه: 3 دقیقه

 کوکو سبزی لقمه ای بسیار خوشمزه و لذیذ است و در مجالس به عنوان فینگر فود سرو میشود در ادامه با دستور این غذای خوشمزه باما همراه باشید

 

 

دستور پخت (کوکو سبزی لقمه ای) مجلسی + ترفند ها و نکات آشپزی

مطلب نیو – کوکو سبزی غذایی بسیار پر طرفدار و خوشمزه است که معمولا غذای متداول در سفره های ایرانی هاست. شیوه پخت یکی از زیباترین و مجلسی ترین نوع کوکو سبزی را به شما عزیزان آموزش خواهیم داد.

دستور پخت (کوکو سبزی لقمه ای) مجلسی + ترفند ها و نکات آشپزی

 

مواد لازم جهت پخت (کوکوسبزی لقمه ای)

۱- تخم مرغ : ۳ عدد
۲- زرشک و مغز گردو خرد شده : ۱/۲ لیوان
۳- نمک، فلفل و زردچوبه : به مقدار لازم
۴- سبزی ( تره ، جعفری ، شوید ، گشنیز ) : ۵۰۰ گرم
۵- سیر رنده شده: ۲حبه

 

دستور پخت (کوکو سبزی لقمه ای) مجلسی + ترفند ها و نکات آشپزی

 

طرز پخت (کوکو سبزی لقمه ای)

سبزی ها را بشویید و بگذارید تا خشک شوند سپس ریز و یکدست خرد کنید. در کاسه ای تخم مرغ ها را بشکنید و خوب هم بزنید تا کف کند سپس سبزی های خرد شده ، سیر، زرشک ، مغز گردو ، نمک، فلفل و زردچوبه را اضافه کنید و هم بزنید تا مواد خوب مخلوط شوند.
نان باگت را به اندازه حلقه های۳سانتی متری برش دهید و نان اضافی داخلش را خارج کنید سپس داخل ماهیتابه روغن بریزید و نان ها را بچینید بعد ماهیتابه را روی حرارت قرار دهید تا کمی داغ شود سپس مایه کوکو را داخل نان ها بریزید و صاف کنید ، حرارت را برای چند ثانیه زیاد کنید تا مواد خودشان را بگیرند سپس حرارت را ملایم کنید تا یک روی کوکو سرخ شود. وقتی یک روی کوکو سرخ شد کوکو را برگردانید تا روی دیگر کوکو هم برشته شود.

 

دستور پخت (کوکو سبزی لقمه ای) مجلسی + ترفند ها و نکات آشپزی

 

سایر نکات و ترفند ها در مورد (کوکوسبزی لقمه ای)
  • استفاده از زرشک و مغز گردو بنابر سلیقه شما میباشد و اصلا اجباری نیست ، حتی میتوانید آنها را حذف کنید.
  • شما می توانید نان تست را نیز به طرح دلخواه برش بزنید و به عنوان قالب کوکو سبزی استفاده کنید.
  • حتی میتوانید از نان باگت بیات هم استفاده کنید.
  • این مدل کوکو بسیار خوشمزه است و مناسب مجالس به عنوان فینگر فود میباشد.

 

دستور پخت (کوکو سبزی لقمه ای) مجلسی + ترفند ها و نکات آشپزی

به این مطلب چه امتیازی می دهید؟
[کل: 2 میانگین: 3]

 
 

لطفا نظرات و پیشنهادات خود را از قسمت دیدگاه ها (پایین صفحه) با ما با اشتراک بگذارید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *