کشک بادمجون یکی از سادهترین و خوشمزهترین غذاهای حاضری و سنتی میباشد البته در تهیه این غذا در شهرهای مختلف، تفاوتهایی هم وجود دارد. در ادامه با دستور این غذای اصیل با ما باشید
مطلب نیو – کشک بادمجان غذای ساده و خوشمزه می باشد که می توان آن را هم سرد و هچنین گرم نیز سرو نمود و به خاطر وجود کشک از خواص سلامت و بهبود موها و همچنین تحریک اشتها برخوردار می باشد.
مواد لازم جهت پخت (کشک بادمجان) خوشمزه
۱-بادمجان متوسط :۳ عدد
۲-پیاز متوسط: ۱ عدد
۳-سیر: ۳حبه
۴-مغز گردو (دلخواه): ۱۰۰ گرم
۵-نعنا خشک: ۲ قاشق غذا خوری
۶-کشک: ۵ قاشق غذا خوری
طرز پخت (کشک بادمجان) خوشمزه
بادمجانها را پوست بگیرید ، برش عمودی بزنید ، بشویید و نمك بزنید و بگذارید تا تلخی آنها گرفته شود . بعد، آنها را در مقداری روغن سرخ كنید و بعد از سرخ شدن ، روی حوله آشپزخانه یا دستمال كاغذی ضخیم بچینید تا روغن اضافه آنها گرفته شود.
پیاز را خلال خرد كنید و در مقداری روغن همراه با كمی زردچوبه سرخ كنید سیرها را رنده كنید و به پیاز اضافه كنید ، بعد از چند دقیقه نیمی از نعناع خشك را داخل تابه بریزید و تفت بدهید.
بادمجانها را با چاقو بزرگ بکوبید و داخل تابه بریزید و بعد از مخلوط كردن مواد ، ۱ لیوان آب جوش داخل تابه بریزید و درب تابه را ببنید . حرارت زیر تابه را ملایم كنید و بگذارید مخلوط به مدت نیم ساعت با حرارت ملایم و درب بسته مزه دار و مغز پخت شود .
مغز گردو را آسیاب كنید و به مواد اضافه کنید
بعد كشک را به مواد اضافه كنید و مواد را هم بزنید، درب ظرف را باز بگذارید بعد از اینكه آب كشك كشیده شد ، زیر تابه را خاموش كنید ، درب تابه را ببنید و۱٠ دقیقه اجازه دهید تا مواد روی شعله خاموش و با حرارت داخل تابه ، جابیفتند .
سایر نکات در مورد دستور (کشک بامجان) خوشمزه
- موقع سرخ كردن بادمجانها برای اینكه نیاز به روغن كمتری داشته باشید ، درب تابه را ببندید تا بادمجانها هنگام سرخ شدن ، با بخار داخل تابه كاملا بپزند و نرم شوند.
- اگر آب گوشت در دسترس دارید به جای آب جوش ، از آب گوشت استفاده كنید . در این صورت مزه خوراك بسیار لذیذ تر خواهد شد .
- استفاده از گردو نیز سلیقه ای میباشد ( گردو برای رفع طبع سرد کشک مصرف میشود )