دستور پخت (کباب کوبیده مرغ تابه ای) بسیار لذیذ + نکات مهم آشپزی

زمان مطالعه: 3 دقیقه

برای تهیه کباب تابه ای مرغ به مواد اولیه خاصی احتیاج ندارید و می توانید به راحتی این غذای خوشمزه را در خانه تهیه کنید در ادامه با دستور این کباب لذیذ با ما همراه باشید

 

دستور پخت (کباب کوبیده مرغ تابه ای) بسیار لذیذ + نکات مهم آشپزی

 

مطلب نیو – کباب کوبیده محبوبیت زیادی برای ما ایرانی ها دارد. خوشبختانه انواع مختلف کباب رو میشه به سادگی در خانه هم درست کرد. بر خلاف تصور بسیاری از افراد، برای درست کردن کباب نیازی به منقل و ذغال نیست، یکی از خوشمزه ترین کباب ها میتوان به کوبیده مرغ اشاره کرد.

  دستور پخت (کشک بادمجان) خوشمزه و لذیذ + نکات مهم و ویژه آشپزی

دستور پخت (کباب کوبیده مرغ تابه ای) بسیار لذیذ + نکات مهم آشپزی

 

مواد لازم برای تهیه (کباب کوبیده مرغ تابه ای)

۱-سینه مرغ بدون استخوان: ۱/۵ عدد
۲-ران مرغ: ۱ عدد
۳-دنبه گوسفند چرخ شده: ۶ قاشق غذا خوری
۴-نمک و فلفل سیاه و سماق و گلپر: به مقدار لازم
۵-زعفران دم کرده : ۳ قاشق سوپ خوری
۶-روغن : به مقدار لازم
۷-پیاز درشت : ۱ عدد

 

دستور پخت (کباب کوبیده مرغ تابه ای) بسیار لذیذ + نکات مهم آشپزی

 

طرز پخت (کباب کوبیده مرغ تابه ای)

ابتدا گوشت های مرغ رو کاملا از استخوان جدا کنید و همراه پیاز و دنبه با چرخ گوشت دوبار چرخ کنید(یا اینکه تمام مواد را در غذا ساز بریزید)
نمک و فلفل سیاه و سماق و گلپر را اضافه کنید و خوب مخلوط کنید روی ظرف را سلفون بکشید و برای حدود دوساعت یا حتی بیشتر در یخچال قرار دهید .
پس از استراحت گوشت با استفاده از دستگاه کباب زن دستی پلاستیکی گوشتهارو قالب بزنید.
یا اینکه بصورت یکنواخت با قطر ۱/۵ سانت روی پاکت فریزر پهن کنید و به اندازه دلخواه کباب هارا خط بیندازید و جدا کنید.
کباب آماده را با استفاده از نایلون بردارید و در فریزر بگذارید تا خودشان را خوب بگیرند.
سپس در روغن سرخ کنید.
پس از سرخ شدن کبابها روی آنرا کمی کره پاستوریزه و زعفران دم کشیده بمالید و نوش جان کنید.
در کنار این غذا گوجه هم سرخ کنیدویا کبابی کنید.

 

دستور پخت (کباب کوبیده مرغ تابه ای) بسیار لذیذ + نکات مهم آشپزی

 

سایر نکات در مورد دستور(کباب کوبیده مرغ تابه ای)

این کوبیده بدلیل داشتن چربی گوسفندی نرم و آبدار هست اگر چربی گوسفندی رو حذف کنید کوبیده سفت میشود.

میتوان از سینه مرغ به تنهایی برای کوبیده استفاده کنید ولی باید دنبه رابیشتر بزنید تا کباب خشک نشود.

میتونید این کوبیده را به سیخ چوبی بکشید و در روغن سرخ کنید.

نیازی به گرفتن آب پیاز نیست گوشت مرغ چسبندگی خوب و مناسبی دارد.

 

 

دستور پخت (کباب کوبیده مرغ تابه ای) بسیار لذیذ + نکات مهم آشپزی

   

لطفا نظرات و پیشنهادات خود را از قسمت دیدگاه ها (پایین صفحه) با ما با اشتراک بگذارید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.