دستور پخت( ژامبون مرغ خانگی) خوش طعم و سالم + نکات ویژه آشپزی

زمان مطالعه: 3 دقیقه

ژامبون بدلیل اینکه جزء فست فود محسوب می گردد طرفداران بسیاری دارد البته اگر به صورت بهداشتی تهیه شود در ادامه با دستور تهیه ژامبون در منزل با ما باشید

 

دستور پخت( ژامبون مرغ خانگی) خوش طعم و سالم + نکات ویژه آشپزی

مطلب نیو – ژامبون یکی از مواد پرطرفدار مورد استفاده در ساندویج می باشد که نسبت به کالباس، گوشت بیشتری دارد و شما با تهیه ی آن در منزل می توانید از سلامت آن نیز اطمینان حاصل نمایید. با طرز تهیه ژامبون مرغ همرا ما باشید.

  طرز پخت (سماق پلو) سنتی و بسیار خوشمزه + نکات مهم و ویژه آشپزی

دستور پخت( ژامبون مرغ خانگی) خوش طعم و سالم + نکات ویژه آشپزی

مواد لازم برای تهیه (ژامبون مرغ خانگی)

۱-سینه‌ مرغ و ران مرغ چرخ شده ۷۵۰ گرم
۲-روغن مایع ۲۰ قاشق غذا خوری
۳-تخم مرغ (زرده) ۱ عدد
۴-هویج کوچک نگینی خردشده ۱ عدد
۵-پسته خام ۲ قاشق غذا خوری
۶-سیر درشت ۵ حبه
۷-گوشت قرمز (اختیاری) تکه کوچک
۸-نشاسته ذرت ۳ قاشق غذا خوری
۹-جوز هندی پودرشده ۲ قاشق غذا خوری
۱٠-پودر زنجبیل،نمک،فلفل قرمز،پودر سیر،پودر کاری: از هرکدام ۱ قاشق چای خوری
۱۲-تخم گشنیز پودرشده، آویشن، دارچین، پودر هل،فلفل سیاه:از هرکدام ۱ قاشق چای خوری

 

دستور پخت( ژامبون مرغ خانگی) خوش طعم و سالم + نکات ویژه آشپزی

طرز تهیه (ژامبون مرغ خانگی)

گوشت مرغ رو همراه سیر دوبار، چرخ میکنیم تا کاملا نرم و یکدست بشه، همه ادویه های ذکر شده، نشاسته، تخم مرغ و روغن مایع رو بهش اضافه میکنیم و خوب ورز میدیم.
گوشت قرمز رو خیلی نازک و ریز خرد کنید.
هویج پخته را نگینی خرد کنید و همراه با پسته اضافه و خوب مخلوط کنید .
ته کاور کالباس رو با بست کمربندی پلاستیکی یا نخ خیلی محکم ببندید و مواد را با قاشق داخل وکیوم ریخته و با دست ماساژ داده که درست هوا دهی بشه تا فضا و سوراخ داخل ژامبون به وجود نیاد و خیلی محکم بپیچید و خیلی محکم با نخ ببندید،
کاور رو خیلی محکم ببندید و گره بزنید حتی یک قطره آب نباید داخل کاور نفوذ کنه.

در نهایت یک قابلمه پر آب کنید و روی اجاق قرار بدید بجوشه و رول رو آروم داخلش بندازید تا ۲ساعت با حرارت ملایم بجوشه بعد بلافاصله داخل آب یخ بذارید تا بهش شوک وارد بشه .
حالا ژامبونتون رو داخل یخچال بذارید۲۴ ساعت بمونه این تایم خیلی مهمه بعد برش بزنید و با خیال راحت نوش جان کنید.

 

دستور پخت( ژامبون مرغ خانگی) خوش طعم و سالم + نکات ویژه آشپزی

سایر نکات در مورد دستور(ژامبون مرغ خانگی)
  • این ژامبون چون تخم مرغ داره بهتره ظرف مدت۳روز مصرف بشه.اگر میخواین مدت بیشتری نگهداری کنید تخم مرغ رو حذف کنید.
  • ادویه ها رو به هیچ وجه کم،زیاد،یا حذف نکنید.
  • اگر میخواین ژامبون دودی داشته باشین چند قطره اسانس دود به موادتون اضافه کنید.

 

دستور پخت( ژامبون مرغ خانگی) خوش طعم و سالم + نکات ویژه آشپزی

 
 

لطفا نظرات و پیشنهادات خود را از قسمت دیدگاه ها (پایین صفحه) با ما با اشتراک بگذارید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *