دستور پخت (چیکن استراگانف) خانگی خوش طعم و لذیذ + نکات مهم آشپزی

زمان مطالعه: 3 دقیقه

چیکن استراگانف از غذاهای خوشمزه‌ی روسی میباشد که به بسیاری از کشورهای جهان راه پیدا کرده‌ و دستور سریع و ساده ای دارد در ادامه دستور این غذای خوشمزه با ما باشید

 

دستور پخت (چیکن استراگانف) خانگی خوش طعم و لذیذ + نکات مهم آشپزی

 

مطلب نیو – بسیاری از افراد، از جمله کسانی که گوشت قرمز نمی‌خورند، چیکن استراگانف را به بیف استراگانف ترجیح میدهند. یک غذای بسیار لذیذ و خوشمزه که دستور پخت سریعی دارد.

  دستور پخت (فیله استریپس مرغ) رستورانی و خوشمزه + نکات مهم آشپزی

دستور پخت (چیکن استراگانف) خانگی خوش طعم و لذیذ + نکات مهم آشپزی

 

مواد لازم برای پخت (چیکن استراگانف)

۱-فیله سینه مرغ 600 گرم
۲-پیاز متوسط ۲ عدد
۳-آرد سفید گندم ۲۵ گرم
۴-عصاره مرغ ۱ عدد
۵-قارچ ۲۰۰ گرم
۶-سیب زمینی خلال سرخ شده (چیپس خلالی آماده) ۱۰۰ گرم
۷-خامه‏ ۱۰۰ گرم
۸-نمک و فلفل به مقدار لازم
۹-روغن و کره (با هم) ۷۵ گرم
۱٠-جعفری (خرده شده برای تزئین) به مقدار لازم

 

دستور پخت (چیکن استراگانف) خانگی خوش طعم و لذیذ + نکات مهم آشپزی

 

طرز پخت (چیکن استراگانف)

ابتدا مرغ را به قطعات کوچک برش بزنید. پیاز را خلالی خرد کرده، قارچ ها را ورقه ای ببرید،
حالا نیمی از کره و روغن را در تابه ریخته قارچ را با حرارت بالا تفت داده که آب آن کشیده شودو طلایی شود و آب نیندازد
سپس در تابه ی گودی بقیه کره و روغن را ریخته پیاز را افزوده تفت داده تا شفاف و بلوری شود، بعد قارچ تفت داده شده را به مرغ اضافه کنید کمی تفت داده سپس آرد را افزوده و کمی تفت دهید
حالا عصاره مرغ را با یک ونیم لیوان آب مخلوط کنید و نیمی از آن را به مخلوط مرغ افزوده هم زده کمی که جوش خورد و آب اضافی اش گرفته شد نمک غذارا بچشید اگه کم بود نمک اضافه کنید.
و درنهایت سس غلیظی به وجود میاید خامه را با بقیه عصاره مرغ مخلوط نموده تا رقیقتر شود.
سپس به مخلوط مرغ اضافه کنید و کمی که جوش خورد درظرف سرو کشیده و با سیب زمینی سرخ شده و جعفری تزیین کنید و سرو کنید.

 

دستور پخت (چیکن استراگانف) خانگی خوش طعم و لذیذ + نکات مهم آشپزی

 

نکات مهم در مورد دستور(چیکن استراگانف)
  • چون داخل مواد عصاره مرغ هست به مواد نمک اضافه نکنید، اخر سر بچشید اگه نمک غذاتون کم بود نمک بیفزایید.
  • بجای اینکه عصاره مرغ را با آب حل کنید میتوانید با شیر آن را حل کنید تا غذا خوشمزه تر شود.

 

دستور پخت (چیکن استراگانف) خانگی خوش طعم و لذیذ + نکات مهم آشپزی

   

لطفا نظرات و پیشنهادات خود را از قسمت دیدگاه ها (پایین صفحه) با ما با اشتراک بگذارید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.