چیکن استراگانف از غذاهای خوشمزهی روسی میباشد که به بسیاری از کشورهای جهان راه پیدا کرده و دستور سریع و ساده ای دارد در ادامه دستور این غذای خوشمزه با ما باشید
مطلب نیو – بسیاری از افراد، از جمله کسانی که گوشت قرمز نمیخورند، چیکن استراگانف را به بیف استراگانف ترجیح میدهند. یک غذای بسیار لذیذ و خوشمزه که دستور پخت سریعی دارد.
مواد لازم برای پخت (چیکن استراگانف)
۱-فیله سینه مرغ 600 گرم
۲-پیاز متوسط ۲ عدد
۳-آرد سفید گندم ۲۵ گرم
۴-عصاره مرغ ۱ عدد
۵-قارچ ۲۰۰ گرم
۶-سیب زمینی خلال سرخ شده (چیپس خلالی آماده) ۱۰۰ گرم
۷-خامه ۱۰۰ گرم
۸-نمک و فلفل به مقدار لازم
۹-روغن و کره (با هم) ۷۵ گرم
۱٠-جعفری (خرده شده برای تزئین) به مقدار لازم
طرز پخت (چیکن استراگانف)
ابتدا مرغ را به قطعات کوچک برش بزنید. پیاز را خلالی خرد کرده، قارچ ها را ورقه ای ببرید،
حالا نیمی از کره و روغن را در تابه ریخته قارچ را با حرارت بالا تفت داده که آب آن کشیده شودو طلایی شود و آب نیندازد
سپس در تابه ی گودی بقیه کره و روغن را ریخته پیاز را افزوده تفت داده تا شفاف و بلوری شود، بعد قارچ تفت داده شده را به مرغ اضافه کنید کمی تفت داده سپس آرد را افزوده و کمی تفت دهید
حالا عصاره مرغ را با یک ونیم لیوان آب مخلوط کنید و نیمی از آن را به مخلوط مرغ افزوده هم زده کمی که جوش خورد و آب اضافی اش گرفته شد نمک غذارا بچشید اگه کم بود نمک اضافه کنید.
و درنهایت سس غلیظی به وجود میاید خامه را با بقیه عصاره مرغ مخلوط نموده تا رقیقتر شود.
سپس به مخلوط مرغ اضافه کنید و کمی که جوش خورد درظرف سرو کشیده و با سیب زمینی سرخ شده و جعفری تزیین کنید و سرو کنید.
نکات مهم در مورد دستور(چیکن استراگانف)
- چون داخل مواد عصاره مرغ هست به مواد نمک اضافه نکنید، اخر سر بچشید اگه نمک غذاتون کم بود نمک بیفزایید.
- بجای اینکه عصاره مرغ را با آب حل کنید میتوانید با شیر آن را حل کنید تا غذا خوشمزه تر شود.