دستور پخت ( پلو میگو جنوبی ) خوشمزه و معطر + نکات مهم آشپزی

زمان مطالعه: 2 دقیقه

پلو میگو یکی از انواع غذاهای پلویی ایرانی است که در دسته بندی غذاهای دریایی قرار می گیرد در ادامه با دستور این غذای جنوبی با ما همراه باشید

 

دستور پخت ( پلو میگو جنوبی ) خوشمزه و معطر + نکات مهم آشپزی

مطلب نیو – پلو میگوی خوشمزه اصالتا متعلق به استان های جنوبی کشورمان مثل بوشهر و خوزستان می باشد ، البته امروزه میگو پلو را به دلیل طعم بسیار خوبش در تمام شهرهای کشور طبخ می کنند.

  دستور پخت (کباب تابه ای) مجلسی و لذیذ + نکات ریز آشپزی و تصاویر

دستور پخت ( پلو میگو جنوبی ) خوشمزه و معطر + نکات مهم آشپزی

 

مواد لازم جهت پخت (پلو میگو جنوبی) خوشمزه

۱-پیاز متوسط: ۱ عدد
۲-سیر: ۲ حبه
۳-برنج: ۲پیمانه
۴-گشنیز و شوید : ۵۰ گرم
۵-میگو پاک شده: ۲۵٠ گرم
۶-روغن مایع: به اندازه کافی
۷-زعفران : به اندازه کافی
۸-نمک ، فلفل سیاه و زردچوبه : به اندازه کافی

 

دستور پخت ( پلو میگو جنوبی ) خوشمزه و معطر + نکات مهم آشپزی

 

طرز پخت(میگوپلو جنوبی) خوشمزه

ابتدا پیاز و سیر را خورد کرده و در روغن می ریزیم و تفت می دهیم و زردچوبه ،نمک و فلفل سیاه روی پیاز و سیر می ریزیم و مجددا تفت می دهیم تا پیاز و سیر تغییر رنگ بدهند و طلایی شوند و آن وقت میگوهای پاک شده را نیز اضافه می کنیم و مواد را مخلوط می کنیم تا ادویه ها به خورد میگوها نیز برود.
زمانی که رنگ میگوها تغییر کرد زعفران را می افزاییم و خوب مواد را با هم تفت می دهیم و اجازه میدهیم تا سس غلیظ شود.
گشنیز و شوید را که از قبل خرد کرده ایم را به مواد داخل تابه اضافه می کنیم و مواد را مخلوط می کنیم و تابه را از روی حرارت بر می داریم و کنار می گذاریم.
این مواد را بین برنج آبکش شده میگذاریم تا دم بکشند.
بعد پلو را مخلوط میکنیم و سرو میکنیم.

 

دستور پخت ( پلو میگو جنوبی ) خوشمزه و معطر + نکات مهم آشپزی

 

نکات ویژه در مورد دستور(میگو پلو جنوبی) خوشمزه

شما می‌توانید طرز تهیه میگو پلو را با گردو و کشمش پلویی هم امتحان کنید.

بنا به سلیقه میتوانید فقط ازشوید و یا فقط از گشنیز درین غذا استفاده کنید.

 

دستور پخت ( پلو میگو جنوبی ) خوشمزه و معطر + نکات مهم آشپزی

 
 

لطفا نظرات و پیشنهادات خود را از قسمت دیدگاه ها (پایین صفحه) با ما با اشتراک بگذارید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *