دستور پخت (همبرگر گوشت و سویا خانگی) سالم و خوشمزه + نکات ویژه آشپزی

زمان مطالعه: 2 دقیقه

همبرگر یکی از خوشمزه ترین و محبوب ترین غذاهای فست فودی میباشد در ادامه با دستور ویژه این همبرگر خانگی با ما همراه باشید

 

دستور پخت (همبرگر گوشت و سویا خانگی) سالم و خوشمزه + نکات ویژه آشپزی

 

مطلب نیو – همبرگر جزو غذاهای فست فودی می باشد که طرفداران بسیار زیادی دارد و در ادامه با دستور ویژه می توانید همبرگر خانگی ساده و خوشمزه را تهیه کنید و لذت ببرید.

  دستور پخت (خوراک بلدرچین تنوری در فر)+ نکات ویژه آشپزی

دستور پخت (همبرگر گوشت و سویا خانگی) سالم و خوشمزه + نکات ویژه آشپزی

 

مواد لازم برای پخت (همبرگر گوشت و سویا خانگی)

۱-گوشت چرخ کرده: ۵٠٠گرم
۲-سویا : ۱ لیوان
۳-پیاز متوسط : ۳ عدد
۴-آرد سوخاری : نصف لیوان
۵-نمک و فلفلو پودر دارچین: به مقدار لازم

 

دستور پخت (همبرگر گوشت و سویا خانگی) سالم و خوشمزه + نکات ویژه آشپزی

 

طرز پخت (همبر گر گوشت و سویا خانگی)

ابتدا سویا را با آب جوش شسته و درون آبکش بریزید تا آب اضافی آن خارج شود سپس پیاز را رنده کنید و آب اضافی رو بگیرید و آنها را به همراه گوشت چرخکرده و سویا و آرد سوخاری و ادویه مخلوط کنید و چرخ کنید (یا در غذاساز بریزید ) تا کاملا یکدست و نرم شوند.
سپس مواد را به خوبی ورز دهید و همبرگر را قالب بزنید. اگر قالب ندارید گلوله هایی از مواد بردارید و با دست گرد کنید و برروی پاکت فریزر در سینی بگذارید و صاف کنید.در نهایت آن هارا در فریزر بگذارید تا ۳-۴ساعتی استراحت کنند و در آخر روغن سرخ کنید.

 

دستور پخت (همبرگر گوشت و سویا خانگی) سالم و خوشمزه + نکات ویژه آشپزی

 

سایر نکات، دستور(همبرگر گوشت و سویا خانگی)
  • توجه داشته باشید گوشت شما دارای (حدود ۵٠گرم) دنبه هم باشد.
  • میتوانید مواد را دوبرابر کنید و پس از قالب زدن در پاکت در بسته بگذارید و در فریزر نگهداری کنید.
  • میتوانید از مخلوط مساوی گوشت گوسفند و گوشت چرخ شده مرغ یا (گوشت مرغ به تنهایی) استفاده کنید تا چیکن برگر خوشمزه داشته باشید.

 

 

دستور پخت (همبرگر گوشت و سویا خانگی) سالم و خوشمزه + نکات ویژه آشپزی

   

لطفا نظرات و پیشنهادات خود را از قسمت دیدگاه ها (پایین صفحه) با ما با اشتراک بگذارید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.