دستور پخت (لازانیا رولی) خانگی و خوش طعم و لذیذ + نکات مهم آشپزی

زمان مطالعه: 3 دقیقه

لازانیا رولی ظاهری زیبا و مزه عالی دارد و این غذا به صورت بخش‌هایی جداگانه سرو می‌شود در ادامه با دستورش با ماهمراه باشید

 

 

دستور پخت (لازانیا رولی) خانگی و خوش طعم و لذیذ + نکات مهم آشپزی

 

مطلب نیو – بهترین روش طبخ لازانیا به صورت رولی میباشد، شما با گذاشتن مواد به طور کامل روی یک ورق و رول کردن آن یک رول لازانیا خواهید داشت. به این ترتیب هر کس می‌تواند رول خودش را بردارد. به این روش می‌توانید آن را به صورت گروهی بخورید بدون آنکه بخواهید لازانیا را برش بزنید.

  طرز تهیه آبدوغ خیار (سوپ سرد) خنک و دلچسب + نکات مهم آشپزی

دستور پخت (لازانیا رولی) خانگی و خوش طعم و لذیذ + نکات مهم آشپزی

 

مواد لازم برای پخت (لازانیا رولی)

۱-لازانیا : ۱ بسته
۲-پیاز: ۱ عدد
گوشت چرخ کرده : ۳۰۰ گرم
کوکتل: ۳عدد
قارچ: ۲۵۰ گرم
پنیر پیتزا: ۲۵۰ گرم
فلفل دلمه ای : به مقدار لازم
رب گوجه ‌فرنگی : ۲ قاشق غذا خوری
کره و روغن مایع : به مقدار لازم
آویشن و نمک و زردچوبه و فلفل سیاه : به مقدار لازم

 

دستور پخت (لازانیا رولی) خانگی و خوش طعم و لذیذ + نکات مهم آشپزی

 

طرز پخت (لازانیا رولی) خانگی

پیاز را نگینی ریز خرد میکنیم و در کمی روغن و مقدار کمی کره تفت میدهیم و بعد گوشت چرخ کرده، کوکتل نگینی شده و فلفل دلمه ای نگینی شده را اضافه می کنیم وکمی تفت می دهیم.
بعد از آن 2 قاشق رب گوجه فرنگی و ادویه را اضافه میکنیم و روی شعله کم میگذاریم تا مواد خوب تفت داده شده و پخته شود در آخر هم قارچ خرد شده را به مواد اضافه می کنیم و بعد از 10 دقیقه زیر مواد را خاموش میکنیم و کنار می گذاریم.

در یک قابلمه آب میریزیم و روی شعله گاز میگذاریم تا جوش بیاید نمک و یک قاشق روغن هم اضافه میکنیم وقتی آب به جوش آمد لازانیا ها را به آرامی و یکی یکی در آب جوش میریزیم ومدت 7 یا 8 دقیقه زمان میدهیم تا لازانیا نرم شود بعد در آبکش میریزیم وکمی آب سرد روی آن میریزیم.
کف ظرف پیرکس مورد نظر را با کمی کره چرب میکنیم
و ورقه لازانیا را در سطح کار پهن میکنیم و یک ردیف پنیر پیتزا و یه مقدار از مخلوط را بر روی ورقه میریزیم و رول میکنیم و در ظرف میگذاریم. تمامی ورقه ها را به این صورت رول میکنیم و کنارهم میچینیم در نهایت پنیر پیتزا رویشان میریزیم.
در نهایت بمدت ۲٠ دقیقه در فر میگذاریم و پس از پخت گریل را روشن میکنیم تا سطح لازانیا حنایی شود.

 

دستور پخت (لازانیا رولی) خانگی و خوش طعم و لذیذ + نکات مهم آشپزی

 

نکاتی در باره دستور (لازانیا رولی)
  • این مدل طبخ لازانیا را میتوان در قابلمه و بروی اجاق گاز نیز بپزید.
  • با این روش میتوانید برای هر شخص تعداد مشخصی در نظر بگیرید تا به اندازه افراد درست کنید.

 

 

دستور پخت (لازانیا رولی) خانگی و خوش طعم و لذیذ + نکات مهم آشپزی

 
 

لطفا نظرات و پیشنهادات خود را از قسمت دیدگاه ها (پایین صفحه) با ما با اشتراک بگذارید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *