دستور پخت فلافل خانگی سالم و خوشمزه + ترفندهای آشپزی

زمان مطالعه: 3 دقیقه

یکی از غذاهای محبوب به ایرانیان که بسیار لذیذ و خوشمزه می باشد و به عنوان یکی از سالم ترین فست فوت ها شناخته می شود

 

مطلب نیو – فلافل آبادانی که با مواد اولیه بسیار ساده و راحت طبخ می شود برای اولین بار در جنوب ایران در استان اهواز تهیه شد و به علت خوشمزه گی و راحتی پخت و دستور آشپزی آسان بسیار مورد توجه ایرانیان قرار گرفت

این غذای خوشمزه به عنوان ساندویچ و فست فود اکنون در سراسر کشور و همچنین در بیشتر کشورهای منطقه و دنیا طبخ می شود و از جمله غذاهای لذیذ جنوبی ایران محسوب می‌شود که با طعم تند خود همیشه یادآور هوای گرم و مرطوب به جنوب است

یکی از موارد مورد توجه در طبخ این غذا استفاده از روغن های سالم میباشد که همیشه مورد توجه بسیاری از خانواده‌ها قرار داشته و دستور پخت ساده این غذا می‌تواند به یک راهکار مناسب برای پرهیز از خرید آن از برخی از فست فودها که روغن های مناسبی برای سرخ کردن آن استفاده نمی کنند باشد

اگر شما از آن دسته از افرادی می باشید که مایل هستید این غذای لذیذ و خوشمزه جنوبی را با موادی سالم و ساده در خانه درست کنید در ادامه با ما همراه باشید..

 

 

مواد لازم برای تهیه فلافل آبادانی

 

 

 

دستور طبخ

برای تهیه فلافل باید نخودها را از شب قبل خیس کرده و باید توجه داشت که خیس کردن نخود قبل از درست‌کردن ‌فلافل بسیار ضرورت دارد و از ایجاد نفخ جلوگیری می کند و البته باید در طول این مدت دو یا سه بار آب نخود ها را تعویض کرداضافه کردن نمک به نخودها باعث خیس خوردن سریع تر آنها می شود و به عنوان یک راهکار برای زمانی که شما فراموش میکنید نخود را خیس کنید به حساب می آید

بعد از خیس کردن نخود ها پیاز و سیر و ادویه را به آن اضافه می کنیم و به وسیله میکسر یا چرخ گوشت آن را میکس کرده و له میکنیم و پس از آن آرد و تخم مرغ را به مواد اضافه می کنیم

  طرز تهیه و نحوه پخت حلوای ساده مجلسی + نکات ریز آشپزی

 

 

در مرحله بعدی، ماهیتابه را آماده سرخ کردن می‌کنیم. (اجازه می‌دهیم روی شعله کمی داغ شود و سپس روغن را اضافه می‌کنیم.) با کمک دستگاه مخصوص قالب زنی فلافل که در شکل زیر مشخص است، مواد فلافل را قالب می‌زنیم و پس از پرشدن قالب، آن را با قاشق فشار می‌دهیم تا در هنگام وارونه کردن آن برای قرار دادن در ماهیتابه وا نرود. سپس فلافل‌ها را در شکل‌های منظم در داخل ماهیتابه قرار می‌دهیم.

اگر قالب مخصوص فلافل ندارید می توانید با دست این کار را انجام دهید. باید مقداری از مایه فلافل ببردارید و مانند یک کوفته کوچک به آن شکل دهید. در پایان آنرا مانند کوکو سیب زمینی کمی تخت کنید و داخل روغن بیندازید.

 

 

در این مرحله دقت کنید که فلافل‌ها را آرام درون روغن هل دهید. زیرا در صورت پرت کردن فلافل‌ها در روغن، روغن روی دست شما می‌پاشد و باعث سوزش می‌شود. 

به همین ترتیب تمام فلافل ها را سرخ کنید و داخل یک توری فلزی بریزید تا روغن اضافی شان خارج شود.

پس از اینکه فلافل ها به طور کامل آماده شدند آنها را به همراه گوجه فرنگی خرد شده ، خیارشور ، سیب زمینی سرخ کرده ، سس کچاپ یا سس انبه و نان ساندویچی سرو کنید.

 

 

   

لطفا نظرات و پیشنهادات خود را از قسمت دیدگاه ها (پایین صفحه) با ما با اشتراک بگذارید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.