ذرت مکزیکی یکی از انواع میان وعده های محبوب و بسیار پر طرفدار در سراسر جهان است، در ادامه با دستور ویژه این میان وعده خوشمزه با ما باشید
مطلب نیو – ذرت مکزیکی یکی از میان وعده های خوشمزه و بسیار پرطرفدار در جهان است که همانطور که از نامش مشخص است اصالتش متعلق به کشور مکزیک می باشد. ذرت مکزیکی با مواد و روش های بسیار متنوعی طبخ می شود.
مواد لازم جهت پخت (ذرت مکزیکی خانگی)
۱-ذرت پخته یا کنسرو شده: ۳٠٠ گرم
۲-قارچ: ۲٠٠گرم
۳-پنیر پیتزا : ۱۵٠ گرم
۴-کره: ۲٠ گرم
۵-سس مایونز : ۳قاشق غذاخوری
۶-ژامبون: ۱۵٠گرم
۷-لیمو ترش کوچک : ۱ عدد
۸-نمک و فلفل سیاه و آویشن: به مقدار لازم
طرز پخت (ذرت مکزیکی خانگی)
مقداری آب بگذارید جوش بیاید قارچ های ورقه ای شده را داخل آب بریزید و نصف آب لیموترش را اضافه کنید.بعد از ۵ دقیقه آبکش کرده و بلافاصله داخل ظرف آب یخ بریزید و بعد از ۱ دقیقه آبکش کنید.
کره را در تابه ریخته تا ذوب شود.حالا ذرت های پخته شده را اضافه کرده و بعد قارچ ها را اضافه میکنیم
سپس ادویه ها را اضافه کرده و هم میزنیم.
سس مایونز را به همراه نصف دیگر لیموترش به مواد اضافه کرده و میگذاریم یک دقیقه بماند تا گرم شود. تمام مدت پخت شعله باید کم باشد.
سپس ژامبون های خورد شده را اضافه میکنیم
و در انتها پنیر پیتزا را ریخته و شعله را خاموش میکنیم.
این ذرت مکزیکی بسیار خوشمزه میباشد حتما امتحان کنید. نوش جان
سایر نکات راجه به دستور (ذرت مکزیکی خانگی)
- بجای لیموترش میتونید از آبلیمو استفاده کنید.
- ژامبون را بنا به سلیقه خود میتوانید حذف کنید.