دستور پخت (خوراک بلدرچین تنوری در فر)+ نکات ویژه آشپزی

زمان مطالعه: 3 دقیقه

خوراک بلدرچین تنوری یک غذای بسیار لذیذ و خوشمزه میباشد که به راحتی در فر پخته میشود در ادامه با دستور این غذای ساده و خوشمزه با ما باشید

 

دستور پخت (خوراک بلدرچین تنوری در فر) لذیذ و خوشمزه + نکات ویژه آشپزی

مطلب نیو – گوشت بلدرچین از خوشمزه ترین گوشت ها میباشد و به مدل های مختلفی طبخ می شود. یکی از این روش ها کباب بلدرچین در فر میباشد.این کباب بسیار لذیذ و خوشمزه هست و به راحتی درست میشود.

  طرز پخت (شامی پوک) گیلانی خوشمزه و خوش عطر + نکات ویژه آشپزی

دستور پخت (خوراک بلدرچین تنوری در فر) لذیذ و خوشمزه + نکات ویژه آشپزی

 

مواد لازم جهت پخت (خوراک بلدرچین تنوری در فر)

۱-بلدرچین: ۲ عدد
۲-نمک و فلفل سیاه و زعفران و گلپر : به مقدار لازم
۳-فلفل سبز: ۱ عدد
۴-روغن زیتون: ۴-۳ قاشق غذا خوری
۵-پیاز رنده شده: ۱ عدد
۶-سیر: ۲ حبه
۷-لیمو : ۴ عدد
۸-سس سفید: دو قاشق غذاخوری
۹:سیب زمینی سرخ شده و پیاز و جعفری و گوجه فرنگی برای تزئین : به مقدار لازم

 

دستور پخت (خوراک بلدرچین تنوری در فر) لذیذ و خوشمزه + نکات ویژه آشپزی

 

طرز پخت (خوراک بلدرچین تنوری در فر)

ابتدا بلدرچین را شسته و در ظرفی میگذاریم و بهشون نمک میزنیم و سپس زعفران دم کشیده را به گوشت بلدرچین میزنیم تا به خوردش برود. سپس فلفل سیاه و گلپر میزنیم و پیاز را خیلی ریز رنده كنید و سیر را بكوبید و پوست لیمو ترش را رنده كنید و لیموها را نصف كرده آب آنرا به همراه مخلوطی از روغن زیتون و ادویه ونمك و سس سفید به سطح بلدرچین بمالید و در ظرف را ببندید و در یخچال بگذارید تا بلدرچین ها مزه دار شوند.
بعد فر را روشن كنید و روی ۲٠٠درجه بگذارید و كف ظرف پیركس یا سرامیكی ویا … با کره چرب كنید و بلدرچین را در آن بچینید و سه الی چهار قاشق آب درون ظرف بریزید با فویل روی ظرف را بپوشانید و روی طبقه وسط فر قرار دهید .
بعد از یك ساعت و نیم بلدرچین ها پخت فویل را برمیداریم و گریل را میزنیم تا طلایی شوند سپس آن ها را را از فر خارج كنید .

و سپس با استفاده از سبزیجات مختلف این غذا را تزیین كنید .

 

دستور پخت (خوراک بلدرچین تنوری در فر) لذیذ و خوشمزه + نکات ویژه آشپزی

 

سایر نکات راجع به دستور (خوراک بلدرچین تنوری در فر)
  • ابتدا نمک و زعفران را به بلدرچین بمالید تا به خورد گوشت برود.
  • اگر کسی از اهل خانه بلدرچین دوست نداشت مرغ های تیکه شده را با همان سس بخوابانید و کنار هم در فر بگذارید تا بپزند.

 

دستور پخت (خوراک بلدرچین تنوری در فر) لذیذ و خوشمزه + نکات ویژه آشپزی

   

لطفا نظرات و پیشنهادات خود را از قسمت دیدگاه ها (پایین صفحه) با ما با اشتراک بگذارید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.