ته چین یکی از غذاهای اصیل ایرانی است که معمولا به همراه مرغ یا گوشت تهیه میشود در ادامه با دستور ته چین مرغ مجلسی با ما همراه باشید
مطلب نیو – هر فردی با هر ذائقه و سلیقه غذایی مختلف میتواند از طعم لذیذ ته چین خانگی لذت ببرد پس ته چین را میتوان به هر سبک و با هر مواد غذایی که مورد پسند شماست تهیه کنید و لذت ببرید.
مواد لازم برای تهیه (ته چین مرغ مجلسی)
۱-برنج : ۱/۵پیمانه
۲-ماست پرچرب: نصف پیمانه
۳-روغن : ۱/۴ پیمانه
۴-تخم مرغ: ۱عدد
۵-زعفران آب کرده : به مقدار لازم
۶-سینه مرغ : ۱تکه
۷-زرشک: نصف پیمانه
طرز تهیه (ته چین مرغ مجلسی)
ابتدا برنج رو میجوشانیم و آبکش میکنیم(یکم خشکتر از همیشه باشه)
مرغ رو با نمک و ادویه و یه پیاز و مقداری آب میگذارید تا بپزه وقتی مرغ پخته شد ریش ریش میکنید.
در یه ماهی تابه یه مقدار کره میریزیم وقتی کره آب شد (نزارین کره داغ بشه) زرشک که از قبل خیسوندید را تفت کوچیک میدهید سپس مرغ ریش شده رو هم میریزیم تا با هم یه کوچولو تفت بخورند.
برنج رو آبکش شده را با مخلوط تخم مرغ و ماست و روغن و زعفرون خوب مخلوط کنید.
کف و دیواره یه قابلمه را با کره چرب کنید و نصف مایه برنج رو در قابلمه ریخته و با پشت قاشق فشرده کنید بعد مخلوط گوشت و زرشک رو میریزیم و درنهایت مابقی برنج رو میریزیم و با پشت قاشق خیلی خوب فشرده میکنید.
و به مدت حدودا یک ساعت روی شعله پخش کن میگذاریم تا خوب دم بکشد.
و در ظرف سرو برمیگردانیم و در آخر با خلال بادام و پسته و زرشک تزیین کنید.
ترفند و نکات طلایی در طرز تهیه( ته چین مرغ مجلسی)
برای داشتن یک ته چین مجلسی، خوشمزه و زیباتر باید از میزان بیشتری زعفران استفاده کرد.
اگر میخواهید غذای بوی تخم مرغ ندهد میتوانید یکی دو قاشق گلاب به مواد اضافه کنید.
نوع ماستی که در ته چین استفاده میکنیم در طعم و عطر غذا بسیار مهم است پس پیشنهاد میشود برای خوشمزهتر شدن ته چین از ماست چکیده استفاده شود.