دستور پخت (ته انداز مرغ زعفرانی) خوشمزه و لذیذ + نکات مهم آشپزی

زمان مطالعه: 2 دقیقه

ته انداز مرغ زعفرانی برخلاف اسمش که ظاهرا سخت است یک غذای بسیار ساده و البته بسیار لذیذ و خوشمزه میباشد که علاقمندان زیادی دارد

 

 

مطلب نیو – ته انداز مرغ زعفرانی مانند ته چین است اما با این تفاوت که مرغ را سرخ نمیکنیم و یا خبری از طبخ برنج مدل ته چین نیز نمی باشد مرغ پخته شده را در کف قابلمه می گذاریم تا حنایی شوند و برنج دم بکشد.

  طرز پخت (میگو سوخاری) ترد رستورانی با سس تارتار + نکات ویژه پخت

 

مواد لازم برای پخت(ته انداز مرغ زعفرانی)

۱-سینه مرغ یا ران مرغ: ۲ تکه
۲-برنج : ۲ پیمانه
۳-پیاز: ۱ عدد
۴-زعفران : به مقدار لازم
۵-ادویه(زردچوبه،فلفل سیاه،نمک): به مقدار لازم

 

 

طرز پخت (ته انداز مرغ زعفرانی)

ابتدا مرغ را به همراه پیاز وادویه ونمک وکمی آب میپزیم در حدی که خیلی نرم و له نشود.
بعد برنجی را که از قبل خیس کرده بودیم را میپزیم وآبکش میکنیم.
در یک قابلمه تفلون کمی روغن و زعفران غلیظ ریخته ومرغ ها را به صورت دمر کف قابلمه میچینیم اگرکنارش خالی ماند میتوانید سیب زمینی حلفه شده نیز بزارید بعد برنج آبکش شده را لابه‌لای مرغها ریخته و بعد بقیه برنج را هم درون قابلمه میریزیم و خیلی کم با قاشق برنج ها را صاف کرده وفشار میدهیم تا یکدست و فشرده شوند.
حالا قابلمه برنج را بر روی شعله پخش کن و شعله ملایم میگذاریم تا دم بکشد وقتی آماده شد، قابلمه برنج را در دیس دمر کرده تا بصورت قالبی از قابلمه خارج شود و نوش جان می کنیم.

 

 

سایر نکات در مورد دستور (ته انداز مرغ زعفرانی)
  • حتما باید قابلمه نچسب باشد.
  • میتوانید از شوید پلو هم بجای چلو استفاده کنید.

 

 
 

لطفا نظرات و پیشنهادات خود را از قسمت دیدگاه ها (پایین صفحه) با ما با اشتراک بگذارید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *