ته انداز مرغ زعفرانی برخلاف اسمش که ظاهرا سخت است یک غذای بسیار ساده و البته بسیار لذیذ و خوشمزه میباشد که علاقمندان زیادی دارد
مطلب نیو – ته انداز مرغ زعفرانی مانند ته چین است اما با این تفاوت که مرغ را سرخ نمیکنیم و یا خبری از طبخ برنج مدل ته چین نیز نمی باشد مرغ پخته شده را در کف قابلمه می گذاریم تا حنایی شوند و برنج دم بکشد.
مواد لازم برای پخت(ته انداز مرغ زعفرانی)
۱-سینه مرغ یا ران مرغ: ۲ تکه
۲-برنج : ۲ پیمانه
۳-پیاز: ۱ عدد
۴-زعفران : به مقدار لازم
۵-ادویه(زردچوبه،فلفل سیاه،نمک): به مقدار لازم
طرز پخت (ته انداز مرغ زعفرانی)
ابتدا مرغ را به همراه پیاز وادویه ونمک وکمی آب میپزیم در حدی که خیلی نرم و له نشود.
بعد برنجی را که از قبل خیس کرده بودیم را میپزیم وآبکش میکنیم.
در یک قابلمه تفلون کمی روغن و زعفران غلیظ ریخته ومرغ ها را به صورت دمر کف قابلمه میچینیم اگرکنارش خالی ماند میتوانید سیب زمینی حلفه شده نیز بزارید بعد برنج آبکش شده را لابهلای مرغها ریخته و بعد بقیه برنج را هم درون قابلمه میریزیم و خیلی کم با قاشق برنج ها را صاف کرده وفشار میدهیم تا یکدست و فشرده شوند.
حالا قابلمه برنج را بر روی شعله پخش کن و شعله ملایم میگذاریم تا دم بکشد وقتی آماده شد، قابلمه برنج را در دیس دمر کرده تا بصورت قالبی از قابلمه خارج شود و نوش جان می کنیم.
سایر نکات در مورد دستور (ته انداز مرغ زعفرانی)
- حتما باید قابلمه نچسب باشد.
- میتوانید از شوید پلو هم بجای چلو استفاده کنید.