دستور پخت (اکبرجوجه) اصیل شمالی، لذیذ و خوشمزه+نکات ویژه آشپزی

زمان مطالعه: 2 دقیقه

اکبر جوجه با طعمی لذیذ و خوشمزه است که طرفداران زیادی دارد و دارای بافت لذیذ و خوشمزه میباشد در ادامه با دستور این غذا با ما همراه باشید

 

دستور پخت (اکبرجوجه) اصیل شمالی، لذیذ و خوشمزه+نکات ویژه آشپزی

 

مطلب نیو – اکبر جوجه یکی از انواع غذاهای پر طرفدار و خوشمزه ایرانی است. این غذای خوشمزه که یکی از اصیل ترین غذاهای ایرانی است، توسط علی اکبر کلبادی نژاد ابداع شده است.

  دستور پخت (سوپ شیر و قارچ) ویژه و خوشمزه + ترفند های آشپزی

دستور پخت (اکبرجوجه) اصیل شمالی، لذیذ و خوشمزه+نکات ویژه آشپزی

 

مواد لازم جهت پخت( اکبر جوجه) اصیل

۱-مرغ: دو تکه
۳-زعفران غلیط دم کشیده: ۳قاشق غذاخوری
۳-ادویه(نمک،فلفل): مقدار لازم
۴-آبلیمو: ۵قاشق غذاخوری
۵-پیاز متوسط: ۱عدد
۶-کره و روغن: برای سرخ کردن
۷-رب انار: به میزان ذائقه

 

دستور پخت (اکبرجوجه) اصیل شمالی، لذیذ و خوشمزه+نکات ویژه آشپزی

 

طرز پخت (اکبر جوجه) اصیل

ابتدا دو تیکه ران مرغ را نمک و فلفل زده و زعفران و آبلیمو و پیاز اضافه میکنید و به مدت ۴ساعت در یخچال میگذاریم تا مزه دار شوند.
بعد در قابلمه مقداری کره و روغن و مقداری کمی آب میریزیم و مرغارو میچینیم و میگذاریم تا دوساعت باهم پخته شوند و آب تبخیر شود و مرغ ها در روغن و کره مرغ ها خوب سرخ شوند.در نهایت چند تیکه پیاز را کنار مرغ ها میگذاریم تا سرخ شوند.
در نهایت این مرغ خوشمزه رو باید با رب انار میل کنید(البته اگه رب انار اصل و خوشمزه ی شمال باشه خیلی بهتره)

 

دستور پخت (اکبرجوجه) اصیل شمالی، لذیذ و خوشمزه+نکات ویژه آشپزی

 

نکات در مورد دستور پخت (اکبرجوجه) اصیل
  • به مرغ ها آب زیاد اضافه نکنید در حد ۱استکان کافی میباشد.
  • مرغ ها را با دمای متوسط رو به کم سرخ کنید تا مغز پخت شوند.
  • میتوان بجای تیکه مرغ از مرغ های جوان و ریز استفاده کرد.

 

دستور پخت (اکبرجوجه) اصیل شمالی، لذیذ و خوشمزه+نکات ویژه آشپزی

   

لطفا نظرات و پیشنهادات خود را از قسمت دیدگاه ها (پایین صفحه) با ما با اشتراک بگذارید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.