دستور پخت (اسنک گوشت و قارچ) خانگی و سالم + نکات مهم آشپزی

زمان مطالعه: 2 دقیقه

اسنک از محبوب ترین غذاها در میان مردم است، این غذای خوشمزه و لذیذ می تواند یه وعده سبک باشد به شرطی که از مواد غذایی سالم در آن استفاده شود

 

دستور پخت (اسنک گوشت و قارچ) خانگی و سالم + نکات مهم آشپزی

 

مطلب نیو – اسنک گوشت و قارچ یکی از انواع اسنک ها می باشد که بسیار خوشمزه است و خیلی فوری حاضر می شود. اسنک ها یکی از خوشمزه ترین و متنوع ترین غذاها هستند که می توانید بسته به ذائقه تون هر چی که دوست دارید داخلش استفاده کنید.

  طرز پخت (میگو سوخاری) ترد رستورانی با سس تارتار + نکات ویژه پخت

دستور پخت (اسنک گوشت و قارچ) خانگی و سالم + نکات مهم آشپزی

 

مواد لازم جهت پخت (اسنک گوشت و قارچ)

۱-نان تست: ۱بسته
۲- پیاز ریز خورد شده: ۱عدد
۳-گوشت چرخ کرده: ۳۵٠ گرم
۴-پنیر پیتزا: ۲۵٠گرم
۵-قارچ: ۲٠٠گرم
۶- فلفل دلمه ای ریز خورد شده: ۱عدد
۷-ادویه: مقدار لازم
۸-رب گوجه: به دلخواه
۹-ژامبون: به دلخواه
۱٠-سوسیس: به دلخواه

 

دستور پخت (اسنک گوشت و قارچ) خانگی و سالم + نکات مهم آشپزی

 

طرز پخت (اسنک گوشت و قارچ)

ابتدا پیاز را سرخ میکنیم تا طلایی بشه بعد گوشت رو اضافه میکنیم و بهش زردچوبه و فلفل سیاه و نمک و آویشن و مقداری گلپر و پودر سیر میزنیم بعد خوب تفت میدهیم بعد کالباس یا سوسیس یا هردو(بستگی به ذایقه خودتون)اضافه میکنیم و خوب تفت میدهیم بعد فلفل دلمه ای خورد شده و قارچ رو اضافه میکنیم.
بعد میتونید پنیر رو به مواد خنک شده اضافه کنید تا پنیرپیتزا توی تمام مواد قاطی بشه.
بعد روی نون اسنک کمی سس قرمز میزنیم و از مواد میریزیم و خوب پخش میکنیم بعد نون اسنک دوم رو روش میزاریم و توی دستگاه اسنک ساز میزاریم تا برشته و طلایی بشن.

 

دستور پخت (اسنک گوشت و قارچ) خانگی و سالم + نکات مهم آشپزی

 

نکات مهم در مورد دستور (اسنک گوشت و قارچ)
  • مواد اسنک را با روغن خیلی کم سرخ کنید تا اسنک خوبی داشته باشید.
  • قارچ هارا ابتدا سه دقیقه با آب و چندقطره لیمو بجوشانید و بعد آبکش کنید و به مواد اضافه کنید.

 

دستور پخت (اسنک گوشت و قارچ) خانگی و سالم + نکات مهم آشپزی

   

لطفا نظرات و پیشنهادات خود را از قسمت دیدگاه ها (پایین صفحه) با ما با اشتراک بگذارید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.