دستور پخت (آلبالو پلو با کوفته قلقلی) سنتی و خوشمزه + نکات مهم آشپزی

زمان مطالعه: 3 دقیقه

آلبالو پلو یکی از غذاهای رسمی ما ایرانی‌ها است که بسیار خوشمزه، خوش طعم و رنگ و مقوی است. این غذا بیشتر در فصل تابستان مورد استقبال قرار می‌گیرد که فصل آلبالو است

دستور پخت (آلبالو پلو با کوفته قلقلی) سنتی و خوشمزه + نکات مهم آشپزی

مطلب نیو – آلبالوپلو یکی از انواع پلوها در آشپزی ایرانی است. این غذا بیشتر در مجالس مهمانی و جشن تهیه می‌شود ولی درست کردن آن از اغلب غذاهای مجلسی ساده‌تر است.

  دستور پخت (هویج پلو با مرغ) خوشمزه و مجلسی + نکات مهم آشپزی

دستور پخت (آلبالو پلو با کوفته قلقلی) سنتی و خوشمزه + نکات مهم آشپزی

مواد لازم برای پخت (آلبالو پلو با کوفته قلقلی)

۱-برنج : ۲ پیمانه
۲-آلبالو : ۳٠٠گرم
۳-شکر: نصف پیمانه
۴-زعفران دم کرده: 1.5 قاشق
۵-گوشت چرخ شده: ۲٠٠ گرم
۶-پیاز متوسط: ۱ عدد
۷-آرد نخودچی : ۱-۲ قاشق سوپ خوری
۸-پیاز داغ : ۲ قاشق سوپ خوری
۹-خلال پسته و بادام: ۲ قاشق سوپ خوری
۱٠روغن: به مقدار لازم
۱۱-نمک و ادویه معطر : به مقدار لازم

 

دستور پخت (آلبالو پلو با کوفته قلقلی) سنتی و خوشمزه + نکات مهم آشپزی

طرز پخت (آلبالو پلو با کوفته قلقلی)

ابتدا آلبالوها را بشویید،و هسته آن ها را جدا کنید و در یک ظرف همراه با شكر و یک پيمانه آب به مدت ١٥-١٠دقيقه بجوشانيد، سپس آلبالوهارا از شربت جداكرده ، با پيازداغ مخلوط كنيد.
حالا برنج را کمی زنده تر همیشه آبکش کنید.
نيمي از برنج را داخل قابلمه بریزید، سپس مخلوط آلبالو را اضافه کنید. بقيه برنج را هم بریزید و در انتها زعفران را چندجاي برنج بريزيد.بگذارید تا برنج دم بکشد.
گوشت را همراه با پياز رنده شده كه آب آن گرفته اید، مخلوط كنيد. آردنخودچي، نمک و انواع ادويه هاي معطر را اضافه کنید. مخلوط را خوب ورز دهيد و به مدت يك ساعت در يخچال قرار دهيد، سپس آن را به صورت كوفته ريزه (كله گنجشكي) در آورده، با مقداركمي روغن درتابه مناسب سرخ كنيد.
و در نهایت بعداز دم كشيدن پلو، در صورت نيازكمي روغن روی آن بریزید و هم بزنيد، سپس آن را در ظرف مناسب بریزید، با كوفته ريزه ها و خلال بادام و پسته كه از قبل خيسانده وكمي تفت داده ايد ، تزئين كنيد .

 

دستور پخت (آلبالو پلو با کوفته قلقلی) سنتی و خوشمزه + نکات مهم آشپزی

سایر نکات در مورد دستور (آلبالو پلو با کوفته قلقلی)
  • این غذا را میتوانید با سویا نیز بصورت گیاهی درست کنید.
  • میتوانید قلقلی هارا زود تر آماده کنید و با پلو مخلوط کنید.

 

دستور پخت (آلبالو پلو با کوفته قلقلی) سنتی و خوشمزه + نکات مهم آشپزی

 
 

لطفا نظرات و پیشنهادات خود را از قسمت دیدگاه ها (پایین صفحه) با ما با اشتراک بگذارید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *