دستور پخت (پنینی مرغ و قارچ و پنیر) خانگی و سالم + نکات ویژه آشپزی

زمان مطالعه: 2 دقیقه

پنینی نوعی ساندویچ گریل شده یا تست شده است که اصالتا ایتالیایی میباشد در ادامه با دستور ویژه و لذیذ با ما همراه باشید

 

دستور پخت(پنینی مرغ و قارچ و پنیر) خانگی و سالم + نکات ویژه آشپزی

 

مطلب نیو – پنینی نوعی ساندویچ گریل شده یا تست شده است که اصالتا ایتالیایی دارد و از ساندویچ‌های خوشمزه‌ای میباشد که با مواد مختلفی مثل گوشت، مرغ یا سبزیجات میتوان تهیه کرد.

  طرز پخت (میگو سوخاری) ترد رستورانی با سس تارتار + نکات ویژه پخت

دستور پخت(پنینی مرغ و قارچ و پنیر) خانگی و سالم + نکات ویژه آشپزی

 

مواد لازم برای تهیه (پنینی مرغ و قارچ و پنیر)

۱-پیاز متوسط: یک عدد
۲-فیله نواری مرغ: ۳٠٠گرم
۳-قارچ خرد شده : یک پیمانه
۴-پنیر پیتزا: به مقدار لازم
۵-سس کچاپ: ۲قاشق غذاخوری
۶-نان باگت: ۳ عدد
۷-فلفل دلمه ای: مقدار لازم
۸-نمک، فلفل، پودر سیر، پودر پاپریکا، آویشن و گلپر: مقدار لازم

 

دستور پخت(پنینی مرغ و قارچ و پنیر) خانگی و سالم + نکات ویژه آشپزی

 

طرز پخت (پنینی مرغ و قارچ و پنیر)

اول یه پیاز خورد میکنیم و سرخ میکنیم بعد فیله مرغ رو نواری میبریم و به پیاز اضافه میکنیم تفت میدیم تا مرغا تغییر رنگ بدهند. نمک+فلفل+پودرسیر+پودرپاپریکا+آویشن+گلپر میزنیم و درنهایت فلفل دلمه ای بهش اضافه میکنیم و خوب تفت میدیم تا مرغ ها پخته شوند.
به مرغ ها دو قاشق سس کچاپ میزنیم و تفت میدهیم
در ظرفی جدا قارچ های اسلایس شده رو با نمک و آبلیمو میپزیم(در حد دو دقیقه جوش خوردن و آبکش کردن)
نان باگت رو خالی میکنیم و به ردیف پنیر پیتزا و مرغ و قارچ میچینیم در نهایت در اسنک ساز میزاریم تا برشته بشه و پنیر پیتزا آب بشود.

 

دستور پخت(پنینی مرغ و قارچ و پنیر) خانگی و سالم + نکات ویژه آشپزی

 

سایر نکات در مورد دستور پخت (پنینی مرغ و قارچ و پنیر)

از قسمت گریل اسنک ساز باید استفاده کنید.
ولی اگه این قسمت گریل رو نداره میتونید از قسمت معمولی اسنک ساز استفاده کنید و هیچ مشکلی پیش نمیاد.

مرغ ها نیاز به سرخ شدن زیادی ندارن و زود پخته میشوند.

استفاده کردن از کالباس و پنیر پیتزا بستگی به ذائقتون داره. میتونید حذف کنید یا اضافه کنید.

در تهیه پنینی میتوان از نان تست، نان باگت و همبرگر استفاده کرد.

 

دستور پخت(پنینی مرغ و قارچ و پنیر) خانگی و سالم + نکات ویژه آشپزی

 
 

لطفا نظرات و پیشنهادات خود را از قسمت دیدگاه ها (پایین صفحه) با ما با اشتراک بگذارید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *