برخی از غذاهای مصرفی در سراسر دنیا به عنوان مرگبار ترین مواد غذایی محسوب شده و به علت سموم موجود محدودیت در نوع و میزان مصرف دارند
مطلب نیو – برخی از مواد غذایی اگر در زنجیره مصرف به صورت غیر صحیح استفاده شوند می توانند آثار جبران ناپذیری را بر انسان وارد کرده و حتی موجب مرگ شوند
همچنین بخوانید:
بیماری کاوازاکی چیست ؟ ( علائم ، تشخیص و درمان )
درمان خانگی سرفه خشک + راهنمای پزشکی و دارویی
درمان دیسک کمر با ورزش های مناسب این عارضه
کاهش سن تماس جنسی در ایران ؛ 13/5 سال !
در ادامه با تعدادی از مرگ بار ترین غذاهای دنیا آشنا می شویم
۱- بادکنک ماهی که دارای یک اندام سمی بوده که دارای سم تترودوتوکسین می باشد و به عنوان یک غذای ژاپنی محسوب میشود،در صورت جدا نکردن این اندام سمی از ماهی و مصرف آن باعث فلج شدن انسان میشود
۲- پنگوییم اجول (میوه فوتبالی) دانههای این میوه دارای سم هیدروسیانید می باشند و نیاز به پخته شدن و چهل روز دفن شدن در زیر خاک دارند تا سم مذکور از دانه ها جدا شود
۳- پنیر ایتالیایی کاسو مارزو که دارای کرم ساردینیا است و به عنوان یک پنیر گوسفندی مشهور شناخته می شود و مصرف این پنیر در صورت زنده بودن کرم های موجود در آن که برای تخمیر پنیر استفاده می شوند میتوانند روده انسان را سوراخ کنند
۴- گیاه مانیوک که از نشاسته ریشه آن برای تهیه آبمیوه،پودینگ و کیک استفاده می شود و می تواند ریشه آن حاوی سم سیانور بود شد که به عنوان یک سم بسیار کشنده محسوب می شود
۵- بادام هندی خام به عنوان یک غذای سمی به حساب آمده و در صورت مصرف خام آن میتواند باعث ایجاد التهاب پوستی شود
۶- لوبیا قرمز دارای PHA بوده که می تواند در دوز بالا به عنوان یک ماده سمی برای انسان کشنده باشد و برای مصرف لوبیا قرمز لازم است ۳۰ دقیقه پخته شود تا سم آن از بین برود