دانستنی ها/ با مرگبارترین غذاهای دنیا آشنا شوید

زمان مطالعه: 2 دقیقه

برخی از غذاهای مصرفی در سراسر دنیا به عنوان مرگبار ترین مواد غذایی محسوب شده و به علت سموم موجود محدودیت در نوع و میزان مصرف دارند

 

 

مطلب نیو – برخی از مواد غذایی اگر در زنجیره مصرف به صورت غیر صحیح استفاده شوند می توانند آثار جبران ناپذیری را بر انسان وارد کرده و حتی موجب مرگ شوند

 

همچنین بخوانید:

بیماری کاوازاکی چیست ؟ ( علائم ، تشخیص و درمان )

درمان خانگی سرفه خشک + راهنمای پزشکی و دارویی

درمان دیسک کمر با ورزش های مناسب این عارضه

کاهش سن تماس جنسی در ایران ؛ 13/5 سال !

 

در ادامه با تعدادی از مرگ بار ترین غذاهای دنیا آشنا می شویم

۱- بادکنک ماهی که دارای یک اندام سمی بوده که دارای سم تترودوتوکسین می باشد و به عنوان یک غذای ژاپنی محسوب می‌شود،در صورت جدا  نکردن این اندام سمی از ماهی و مصرف آن باعث فلج شدن انسان میشود

۲- پنگوییم اجول (میوه فوتبالی) دانه‌های این میوه دارای سم هیدروسیانید می باشند و نیاز به پخته شدن و چهل روز دفن شدن در زیر خاک دارند تا سم مذکور از دانه ها جدا شود

۳- پنیر ایتالیایی کاسو مارزو که دارای کرم ساردینیا است و به عنوان یک پنیر گوسفندی مشهور شناخته می شود و مصرف این پنیر در صورت زنده بودن کرم های موجود در آن که برای تخمیر پنیر استفاده می شوند می‌توانند روده انسان را سوراخ کنند

۴- گیاه مانیوک که از نشاسته ریشه آن برای تهیه آبمیوه،پودینگ و کیک استفاده می شود و می تواند ریشه آن حاوی سم سیانور بود شد که به عنوان یک سم بسیار کشنده محسوب می شود

۵- بادام هندی خام به عنوان یک غذای سمی به حساب آمده و در صورت مصرف خام آن می‌تواند باعث ایجاد التهاب پوستی شود

  ایستگاه های منتخب برای عرضه ماسک در مترو کدامند؟

۶- لوبیا قرمز دارای PHA بوده که می تواند در دوز بالا به عنوان یک ماده سمی برای انسان کشنده باشد و برای مصرف لوبیا قرمز لازم است ۳۰ دقیقه پخته شود تا سم آن از بین برود

   

لطفا نظرات و پیشنهادات خود را از قسمت دیدگاه ها (پایین صفحه) با ما با اشتراک بگذارید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.